آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 1 تیر 1396

آموزش و طرز تهیه کوفته قلقلی مجلسی با گوشت چرخ کرده

آموزش و طرز تهیه کوفته قلقلی مجلسی با گوشت چرخ کرده

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه کوفته قلقلی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

طرز تهیه کوفته قلقلی,کوفته قلقلی,کوفته

طرز تهیه کوفته قلقلی,کوفته قلقلی,کوفته

مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی :

گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم

آرد نخود چی :◊: 300 گرم

پیاز :◊: 1 عدد بزرگ 1 عدد ریز

تخم مرغ :◊: 1 عدد

گوجه فرنگی :◊: 2 عدد

آب :◊: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی :◊: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی و غوره :◊: به میزان لازم

آبلیمو :◊: به میزان لازم

نمک :◊: به میزان لازم

فلفل :◊: به میزان لازم

زرد چوبه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته قلقلی,کوفته قلقلی,کوفته

طرز تهیه کوفته قلقلی,کوفته قلقلی,کوفته

طرز تهیه کوفته قلقلی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه کوفته قلقلی ابتدا باید در ظرفی مناسب گوشت چرخ کرده را ریخته و

پیاز را رنده کنید و به آن اضافه کنید و مخلوطشان کنید.

بعد نمک ، فلفل و زرد چوبه را هم به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و

مقداری مخلوط کنید سپس تخم مرغ را هم به آنها اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن تخم مرغ مایه کوفته قلقلی را کمی مخلوط کنید و

بعد آرد نخودچی را درون گوشت بریزید و آن را خیلی خوب ورز دهید.

بعد کمی آب هم به گوشت اضافه کنید و آن را مخلوط کنید تا ترکیبی شبیه به ماست به دست آید.

یک نایلون روی مایه کوفته بکشید و آن را برای حداقل نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.

حال درون یک تابه نچسب مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و بگذارید تا داغ شود.

دست هایتان را بشورید و مقداری از مایه کوفته بردارید و به شکل توپ های کوچک در بیاورید و درون روغن بیندازید و سرخ کنید.

اجازه دهید تا کوفته قلقلی ها خوب سرخ شده و بعد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم خوب سرخ شوند.

این روند را ادامه دهید تا تمام مایه را سرخ کنید.

حال در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز کوچک را بصورت ریز خرد کنید و به همراه کمی رب گوجه فرنگی درون تابه بریزید و تفتشان بدهید.

اکنون گوجه فرنگی ها را هم خرد کنید و درون تابه بریزید و بعد از کمی تفت دادن آبلیمو و غوره را به همراه مقداری آن درون تابه بریزید.

الان کوفته قلقلی های که از قبل سرخ کردید را هم داخل تابه بریزید و اجازه دهید همراه دیگر مواد یک قل بخورد تا طعم مواد را به خود بگیرد و خوش طعم تر شود.

اجازه دهید که تابه کمی روی حرارت باشد تا مقداری از آب درون آن تبخیر شود.

کوفته قلقلی شما آماده میل کردن است آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و تزیین کنید.

نوش جان.

طرز تهیه کوفته قلقلی,کوفته قلقلی,کوفته

طرز تهیه کوفته قلقلی,کوفته قلقلی,کوفته

آموزش و طرز تهیه کوفته قلقلی مجلسی با گوشت چرخ کرده

امتیاز 4.53 ( 32 رای )