عشق، فراموش كردن خود در وجود كسی است كه همیشه و در همه حال ما را به یاد دارد.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 30 شهریور 1396

تبلیغات

طرز تهیه مرغ کنتاکی پفکی (KFC) خیلی خوشمزه در منزل

طرز تهیه مرغ کنتاکی پفکی خیلی خوشمزه در منزل

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه مرغ کنتاکی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد.

طرز تهیه مرغ کنتاکی,مرغ کنتاکی,مرغ سوخاری,Kentucky Fried Chicken,KFC

کی‌اف‌سی (KFC) مخفف کلمه Kentucky Fried Chicken (به معنای مرغ سوخاری کنتاکی)، نام یک رستوران زنجیره‌ای آمریکایی است که در سال 1952 توسط

کلونل هارلند ساندرز در ایالت کنتاکی آمریکا آغاز به کار کرد و همینک در بیش از یکصد کشور جهان دارای بیش از سیزده هزار رستوران است.

در حدود هفتصد و پنجاه هزار نفر در سراسر جهان در رستورانهای کی‌اف‌سی بصورت مستقیم و غیرمستقیم کار می‌کنند.

مرغ سوخاری غذای اصلی این رستوران‌ها را تشکیل می‌دهد.

طرز تهیه مرغ کنتاکی,مرغ کنتاکی,مرغ سوخاری,Kentucky Fried Chicken,KFC

مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی

سینه و ران مرغ :♥: به تعداد نفرات

آرد سفید :♥: 1 پیمانه

پیاز :♥: 2 عدد

سیر :♥: 3 حبه

آبلمیو :♥: 2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون :♥: 2 قاشق غذا خوری

برگ بو :♥: 1 عدد

زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق چای خوری

آرد سوخاری :♥: 1 پیمانه

تخم مرغ :♥: 2 عدد

شیر خشک :♥: نصف پیمانه

ادویه کاری ، زردچوبه ،فلفل قرمز :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی,مرغ کنتاکی,مرغ سوخاری,Kentucky Fried Chicken,KFC

طرز تهیه مرغ کنتاکی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه مرغ کنتاکی به این صورت است که ابتدا باید

مرغ ها را تمیز بشورید و پوست آن ها را جدا کنید.

:♥: زیرا پوست مرغ حاوی مواد مضر می باشد و برای سلامتی مناسب نیست :♥:

بعد از شستن کامل مرغ ها روی آن ها روغن زیتون می ریزیم و سطح آن را کاملا با روغن زیتون آغشته می کنیم.

بعد آبلیمو و 2 حبه سیر رنده شده و پیاز رنده شده و زعفران را روی مرغ می ریزیم و مرغ ها را به مدت یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.

قطعات مرغ را باید نیم پز کنیم تا مرغ کنتاکی خوشمزه تر شود.

مرغ ها را به همراه 1 لیوان آب،برگ بو ،پیاز و 1 حبه سیر و کمی نمک و فلفل می گذاریم تا نیم پز شود.

:♥: حدود نیم ساعت زمان کافی است :♥:

بعد از پخت مرغ آن ها را داخل آبکش قرار دهید تا آب مرغ خارج شود.

در ظرفی آرد سفید را با شیر خشک و ادویه ها مخلوط کنید.

در ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال حسابی آن ها را مخلوط کنید تا کف دار شوند.

کنار دستتان آرد سوخاری هم قرار دهید.

ابتدا مرغ ها را درون مخلوط آرد سفید قرار دهید و خوب بغلطانید تا همه جای مرغ آردی شود.

:♥: اگر مرغ شما کمی مرطوب باشد آرد به آن بهتر می چسبد :♥:

سپس مرغ را درون تخم مرغ بغلطانید .

سپس آن را در آرد سوخاری بغلطانید.

تابه را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید و بگذارید تا روغن داغ شود.

مرغ ها را درون روغن داغ بندازید تا سرخ شوند.

:♥: می توانید روغن را در شیرجوش کوچک عمیقی بریزید و روی حرارت قرار دهید و قطعات مرغ را درون آن بگذارید :♥:

:♥: اگر تمایل دارید رنگ مرغ سوخاری شما روشن تر شود، می توانید ادویه کاری و فلفل سیاه نریزید و سبزیجات خشک هم کمتر بریزید تا رنگ مرغتان روشن تر شود :♥:

مرغ کنتاکی شما بعد از سرخ شدن آماده است.نوش جان

طرز تهیه مرغ کنتاکی,مرغ کنتاکی,مرغ سوخاری,Kentucky Fried Chicken,KFC

طرز تهیه مرغ کنتاکی پفکی خیلی خوشمزه در منزل

امتیاز 4.67 ( 6 رای )