یكدیگر را مسخره نكنید (اگر دین دارید)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396

آموزش کامل و تخصصی طرز تهیه سس تمر هندی برای سمبوسه

آموزش کامل و تخصصی طرز تهیه سس تمر هندی برای سمبوسه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سس تمر هندی را آمده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انوع سالاد و سس در سایت انسان شاد.

طرز تهیه سس تمر هندی , سس تمر هندی , سس

مواد لازم برای تهیه سس تمر هندی :

پودر فلفل قرمز تند :◊: 1 قاشق مرباخوری

پودر فلفل سیاه :◊: 1 قاشق مرباخوری

پودر زیره سبز :◊: 1 قاشق مرباخوری

پودر تخم گشنیز :◊: 2 قاشق غذاخوری

آب :◊: یک و نیم لیوان

سرکه :◊: یک چهارم لیوان

تمر هندی :◊: یک چهارم بسته

رب گوجه فرنگی :◊: 2 قاشق غذاخوری

پودر کاری :◊: یک قاشق مرباخوری

آموزش کامل و تخصصی طرز تهیه سس تمر هندی برای سمبوسه

طرز تهیه سس تمر هندی , سس تمر هندی , سس

طرز تهیه سس تمر هندی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه سس تمر هندی ابتدا باید تمر هندی را به نصف لیوان آب ( از یک و نیم لیوان ) درون ظرفی بریزید تا خیس بخورد و بعد از صافی ردش کنید.

یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید و تمامی مواد سس تمر هندی را درون آن بریزید و مخلوط کنید.

به دلیل شور بودن خود تمر هندی نیازی به نمک در تهیه سس تمر هندی نیست و آن را در مواد لازم ذکر نکردیم.

می توانید بعد از مخلوط کردن مواد سس تمر هندی و مزه کردن آن طبق ذائقه خودتان به آن نمک یا دیگر ادویه ها را اضافه کنید.

قالبمه را روی حرارت اجاق بگذارید و بگذارید تا جوش بیاید و بلافاصله بعد از جوش آمدن زیر آن را کم کنید تا سس برای 5 دقیقه بجوشد.

اکنون سس تمر هندی آماده است .اجازه دهید سرد شود و بعد آن را درون ظرف در بسته ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.

مقدار تخم گشنیز نسبت به بقیه مواد بیشتر است و باید نسبت به ادویه هاى دیگر طعم آن غالب باشد

سس تمر هندی را می توان چندین هفته درون یخچال نگهداری کرد.

طرز تهیه سس تمر هندی , سس تمر هندی , سس

آموزش کامل و تخصصی طرز تهیه سس تمر هندی برای سمبوسه