آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 5 تیر 1396

آموزش کامل و طرز تهیه کروکت فرانسوی با گوشت مرغ

آموزش کامل و طرز تهیه کروکت فرانسوی با گوشت مرغ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کروکت فرانسوی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

کروکت فرانسوی , طرز تهیه کروکت فرانسوی , دستور پخت کروکت فرانسوی

مواد لازم برای تهیه کروکت فرانسوی :

آرد سوخاری :◊: 1 لیوان

تخم مرغ :◊: 2 عدد

جعفری خرد شده :◊: 2 قاشق غذاخوری

هویج متوسط :◊: 2 عدد

سینه مرغ :◊: 750 گرم

پنیر پیتزا :◊: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی :◊: به میزان لازم

نمک و فلفل :◊: به میزان لازم

کروکت فرانسوی , طرز تهیه کروکت فرانسوی , دستور پخت کروکت فرانسوی

آموزش کامل و طرز تهیه کروکت فرانسوی با گوشت مرغ

نوعی کوفته فرانسوی می باشد که شما می توانید با گوشت،ماهی و مرغ درست کنید

طرز تهیه کروکت فرانسوی

به نقل از انسان شاد بای تهیه کروکت فرانسوی ابتدا باید مرغ را تمیز کنید و خوب بشورید و بعد خردش کنید.

استخوان های مرغ را جدا کنید و چرخش کنید.بعد از چرخ کردن نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.

مایه کراکت فرانسوی را تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند خوب ورز دهید.

بعد از شستن هویج آن را پوست بگیرید و از طوی به 4 قسمت مساوی برش بدهید.

هویج خرد شده را درون ظرفی ریخته و آب پزش کنید تا نرم شود.

دستتان را با آب مرطوب کنید و مقداری از مایه کروکت فرانسوی بردارید و در کف دست پهنش کنید و

1 قیمت از هویج آب پز شده ، جعفری خرد شده و مقداری پنیر پیتزا رنده شده روی آن بریزید.

جال کروکت را به هر شکلی که دوست دارید جم کنید یا به شکل گرد یا مانند سوسیس.

تخم مرغ را در طرفی بشکنید و خوب آن را بزنید ، سپس کروکت فرانسوی را در آرد سوخاری زده و تخم مرغ بزنید و باز در آرد سوخاری بگزارید.

یک تابه مناسب روی گاز بگذارید و مقداری روغن درون آن بریزید و زمانی که داغ شد کروکت های فرانسوی را درون آن بگذارید و سرخ کنید.

شما از کروکت می توانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید

کروکت فرانسوی , طرز تهیه کروکت فرانسوی , دستور پخت کروکت فرانسوی

آموزش کامل و طرز تهیه کروکت فرانسوی با گوشت مرغ

امتیاز 4.43 ( 14 رای )