هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 29 تیر 1396

تبلیغات

طرز تهیه مرصع پلو یا پلو رنگین کار مجلسی بسیار خوشمزه و روش شیرین کردن خلال پرتقال

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی یا پلو رنگین کار بسیار خوشمزه و روش شیرین کردن خلال پرتقال

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مرصع پلو را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

مرصع پلو یک از غذاهای شهر شیراز است.

این غذا ظاهر بسیار زیبایی دارد پس می توانید در مجالس این غذای زیبا را درست کنید و به بهترین شکل آن را تزیین کنید.

به مرصع پلو به خاطر ظاهر زیبا و رنگارنگش جواهرنشان یا پلو رنگین کار نیز می گویند.

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

مواد لازم برای تهیه مرصع پلو

برنج :♥: 4 پیمانه

سینه مرغ :♥: 3 عدد

:♥: به جای استفاده از مرغ از کوفته قلقلی هم می توانید استفاده کنید :♥:

پیاز :♥: 1 عدد

زرشک :♥: نصف پیمانه

کشمش پلویی :♥: نصف پیمانه

خلال بادام :♥: نصف پیمانه

خلال پسته :♥: نصف پیمانه

پوست پرتقال یا نارنگی :♥: 100 گرم

شکر :♥: 2 قاشق غذا خوری (اگر دوست دارید مرصع پلو یتان شیرین باشد در غیر این صورت شکر را حذف کنید)

زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق غذا خوری

زردچوبه :♥: 1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

طرز تهیه مرصع پلو

به نقل از انسان شاد طرز تهیه مرصع پلو به این صورت است که ابتدا باید

زرشک و کشمش را درون آب بخیسانید.

برنج را هم در آب و کمی نمک بخیسانید.

سپس آن را درون آب جوش بریزید و برنج را آبکش کنید.

حالا باید مواد میانی برنج را آماده کنید

:♥: می توانید قبل از این که برنج را آبکش می کنید همه مواد را آماده کنید :♥:

سینه های مرغ را با 2 لیوان آب و نمک و فلفل سیاه بگذارید تا بپزند.

:♥: وقتی مرغ پخته شد آب مرغ را از صافی رد کنید و کنار قرار دهید تا در مرحله بعد از آن استفاده کنیم :♥:

بعد از اینکه سینه های مرغ پختند می توانید آن را ریش ریش کنید یا به قطعات کوچکتر ببرید و در غذا استفاده کنید.

پیاز را خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا پیاز طلایی شود.

سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ عطر و مزه پیاز را به خود جذب کند.

نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران دم کشیده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

زرشک و کشمش را از آب در بیاورید و به موادتان اضافه کنید و تفت دهید.

:♥: مواظب باشید زرشک و کشمش زیاد تفت نخورند چون زرشک سریع می سوزد و مزه تلخی می دهد :♥:

بعد از اینکه 2 دقیقه حرارت دیدند تابه را از روی حرارت بردارید.

داخل قابلمه مورد نظر را با ته دیگ مورد نظر پر کنید سپس یک لایه برنج ساده داخل قابلمه بریزید.

بعد داخل قابلمه را با موادی که آماده کرده بودید پر کنید.

لایه بعدی (یعنی لایه سوم ) خلال پرتقال و خلال بادام و خلال پسته را اضافه کنید.

این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.

آب مرغ را به همراه روغن داغ روی برنج بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا بخار داخل قابلمه بپیچد و برنج دم بیفتد.

:♥: می توانید کمی از مواد را نگه دارید و در هنگام سرو غذا برای تزیین روی مرصع پلو بریزید :♥:

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

آموزش شیرین کردن خلال پرتقال برای مرصع پلو

خلال پرتقال را چند بار در آب خیس کنید و بعد آب را خالی کنید.

در مرحله بعد باید آن را چند بار در آب جوش بریزید تا تلخی آن از بین برود.

معمولا سه بار باید این عمل را تکرار کنید و مزه کنید تا مطمئن شوید که تلخی خلال از بین رفته است.

بعد از اینکه خلال شیرین شد و تلخی آن از بین رفت، مقداری روغن در ماهی تابه بریزید و روی آتش ملایم خلال ها را در روغن داغ یکی دو چرخ بدهید،

یک قاشق غذا خوری شکر به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه مرصع پلو,مرصع پلو,جواهر نشان,پلو رنگین کار,طرز تهیه پلو رنگین کار,مرصع پلو شیرازی

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی یا پلو رنگین کار بسیار خوشمزه و روش شیرین کردن خلال پرتقال

امتیاز 3.50 ( 2 رای )