گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 29 تیر 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل به روشی آسان

آموزش و طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل به روشی آسان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پاپریکا را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه پاپریکا,پاپریکا,پودر پاپریکا,طرز تهیه پودر پاپریکا,Paprika,پودر فلفل پاپریکا

پاپریکا paprika ادویه ای است که از آسیاب کردن فلفل خشک شده بدست می آید.

فلفل میتونه تند یا شیرین باشه که یا از فلفل تند Chili pepper یا فلفل دلمه ای Bell pepper استفاده می شود.

درست کردن پودر پاپریکا در منزل از لحاظ اقتصادی خیلی با صرف است پس پیشنهاد می کنیم که این ادویه فوق العاده را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه پاپریکا,پاپریکا,پودر پاپریکا,طرز تهیه پودر پاپریکا,Paprika,پودر فلفل پاپریکا

مواد لازم برای تهیه پاپریکا

فلفل دلمه ای قرمز رنگ :♥: 1 کیلوگرم

:♥: اگر از فلفل دلمه ای استفاده کنید طعم پاپریکا تند نخواهد بود ولی اگر دوست دارید ادویه تندی داشته باشید از فلفل قرمز تند استفاده کنید :♥:

:♥: از دو فلفل دلمه ای قرمز درشت حدود نصف لیوان پودر فلفل پاپریکا بدست خواهید آورد :♥:

طرز تهیه پاپریکا,پاپریکا,پودر پاپریکا,طرز تهیه پودر پاپریکا,Paprika,پودر فلفل پاپریکا

طرز تهیه پاپریکا

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پاپریکا به این صورت است که ابتدا باید

فلفل ها را تمیز بشورید و آن ها را خشک کنید.

کلاهک روی فلفل دلمه ای را باچاقو ببرید و تخمه های داخل آن را بیرون بیاورید و سپس فلفل دلمه ای را حلقه ای برش بزنید.

حلقه های فلفل را روی توری فر پهن کنید.

:♥: اگر یک فویل آلومینیومی زیر فلفل ها پهن کنید فرتان کثیف نمی شود :♥:

فر را روی پایین درجه حرارتش قرار دهید.

:♥: من روی دمای 100 درجه قرار دادم ولی اگر فر شما دمای کمتری دارد روی آن دما بگذارید :♥:

:♥: هرچی دمای فر کم تر باشد رنگ پاپریکا قرمز تر و خوش رنگ تر است :♥:

حداقل به مدت 3 ساعت فلفل ها را داخل فر قرار دهید.

بعد از این مدت فلفل ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی سرد شود.

حالا فلفل ها را آسیاب کنید تا کاملا به صورت پودر در بیایند.

:♥: چون با حرارت کم فر فلفل ها را کبابی و خشک کردیم پاپریکا یه عطر ملایم دودی داره که بی اندازه طعم غذاها رو مطلوب میکنه بدون اینکه اون مضرات دودی کردن رو به غذا وارد کنه و

به هیچ عنوان تندی ندارد :♥:

:♥: پودر پاپریکا باعث قرمز شدن رنگ غذا هم میشه :♥:

:♥: اگر مایلید می توانید برای تند کردنش از دونه های فلفل دلمه ای هم استفاده کنید یا اینکه ترکیبی از فلفلهای تند و شیرین رو به کار ببرید :♥:

طرز تهیه پاپریکا,پاپریکا,پودر پاپریکا,طرز تهیه پودر پاپریکا,Paprika,پودر فلفل پاپریکا

آموزش و طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل به روشی آسان