ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : جمعه 31 شهریور 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی خوشمزه شهر شیراز

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی خوشمزه شهر شیراز

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه مسقطی را آموزش خواهیم داد.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

مسقطی , طرز تهیه مسقطی , مسقطی گردویی

 

مسقطی یک نوع شیرینی است که مواد اولیه آن نشاسته، روغن، شکر، زعفران، هل و گلاب است و از انواع مغز پسته و بادام برای تزئین آن استفاده می گردد.

طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و همراه با پرداخت بسیار است. بعد از آماده شدن آن حالت کشسان به خود می‌گیرد.

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی خوشمزه شهر شیراز

مسقطی سوغاتی خوشمزه ای که مخصوص شهر شیراز است، و انواع مختلفی دارد.

مسقطی , طرز تهیه مسقطی , مسقطی گردویی

مواد لازم برای تهیه مسقطی:

 

نشاسته پودرشده :◊: نصف لیوان

شکر :◊: 2 لیوان

روغن مایع :◊: نصف پیمانه

گلاب :◊: 2 لیوان

آب سرد :◊: 4 لیوان

گردو :◊: یک لیوان

خلال پسته و زعفران دم کرده :◊: به مقدار لازم

:◊:  در صورت دلخواه می توانید مقداری زعفران آب کرده به مواد اولیه اضافه کنید  :◊:

 آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی خوشمزه شهر شیراز

  به جای مغز گردو می توانید از فندق، بادام یا پسته نیز استفاده نمایید

مسقطی , طرز تهیه مسقطی , مسقطی گردویی

طرز تهیه مسقطی:

به نقل از انسان شاد برای تهیه مسقطی ابتدا باید

 نشاسته را با 2 پیمانه آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود،و مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود.

:◊: اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می شود :◊:

سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود.

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون آن بریزید.

هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود و بوی خامی نشاسته از بین برود و خودش را بگیرد و تا حدودی سفت شود.

در این مرحله شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم

پس از اینکه نشاسته خودش را گرفت گلاب و روغن مایع را به آن اضافه کرده و روی حرارت هم می رنیم تا مخلوط ما قوام یابد.

    20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کنید

مسقطی , طرز تهیه مسقطی , مسقطی گردویی

مدام هم می زنیم تا غلظت فرنی را بدست آورد، بعد می گذاریم این مواد با حرارت کم بجوشد.

:◊: حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود :◊:

سپس از روی حرارت بردارید و به صورت داغ بر روی سطح پلاستیک فریزر به قطر نیم سانتی متر ریخته و گردوهای خرد شده را وسط آن می ریزیم و آن را لوله می کنیم.

سپس پلاستیک فریزر را باز کرده و سطح مسقطی را با پودر نارگیل می پوشانیم و مجددا آن را با پلاستیک فریزر پوشانده و به مدت جهار یا پنج ساعت درون یخچال قرار دهید.

سپس آن را برش زده و در ظرف دلخواه بچینید.

:◊: این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است :◊:

انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه این دسر خوشمزه برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه آن در کنار خانواده و دوستان ببرید.

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی خوشمزه شهر شیراز

امتیاز 4.46 ( 13 رای )