حوادث چون روزها سپری می شوند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 30 شهریور 1396

تبلیغات

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی فوق العاده عالی با شیر و خامه

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی فوق العاده عالی با شیر و خامه

در این مطلب از سات انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی را فراهم کرده ایم.

انواع دسر و ژله در سایت انسان شاد

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی,دسر پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا,پاناکوتا

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

شیر :♥: 2 پیمانه

خامه :♥: نصف پیمانه

شکر :♥: یک سوم پیمانه

پودر ژلاتین :♥: 1 قاشق غذا خوری

وانیل :♥: یک چهارم قاشق چای خوری

پودر کاکائو یا شکلات تلخ :♥: 200 گرم

:♥: هر چه مقدار کاکائو بیشتر باشد پاناکوتا تیره تر می شود :♥:

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی,دسر پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا,پاناکوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی به این صورت است که ابتدا باید

پودر ژلاتین را به همراه نصف لیوان شیر با هم مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت بخار آب قرار دهید

تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.

درون ظرفی دیگر خامه را بریزید و بقیه شیر را روی خامه بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس شکر را اضافه کنید و طرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در شیر و خامه حل شود.

فقط در حدی ظرف روی حرارت باشد که شکر حل شود.نگذارید مایه شروع به جوشیدن کند.

بعد از حل شدن شکر ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر کاکائو (یا شکلات) و وانیل را داخل ظرف بریزید.

سپس مخلوط پودر ژلاتین را هم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

پاناکوتا شکلاتی را در ظرف یا قالب مخصوص بریزد و داخل یخچال بگذارید تا بسته شود.

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی,دسر پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا,پاناکوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی فوق العاده عالی با شیر و خامه

امتیاز 4.50 ( 14 رای )