دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 30 شهریور 1396

تبلیغات

طرز تهیه بادمجان سوخاری یک پیش غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه بادمجان سوخاری یک پیش غذای ساده و خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بادمجان سوخاری را آموزش می دهیم.

 آموزش آشپزی  در سایت انسان شاد

طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری

مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان :◊: به میزان لازم (به تعداد نفرات)

تخم مرغ :◊: 2 عدد

آرد :◊: به میزان لازم

پودر سوخاری :◊: به میزان لازم

آب یا شیر :◊: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری

بادمجان باید تازه و کم تخم و جوان بوده و پوست براق داشته باشد و نوع طویل آن از نوع مدورش بهتر است.

طرز تهیه بادمجان سوخاری

به نقل از انسان شاد طرز تهیه بادمجان سوخاری ب این صورت است که ابتدا باید

 بادمجان ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنها را به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید.
طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری
بادمجان ها را به صورت مکعبی هم می توانید برش دهید.
طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری
  روی بادمجان ها نمک‌ بپاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند.
:◊: ریختن نمک روی بادمجان به این دلیل است که در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنند و تیزی بادمجان گرفته شود :◊:
سپس بادمجان ها را بشویید تا نمکشان برود و بگذاری تا خشک شوند.
حالا تخم‌ مرغ‌، نمک‌ و فلفل‌ و یک‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ بریزید و خوب‌ با هم‌ مخلوط کنید.
آرد و پودر سوخاری را در ظرف های جداگانه بریزید و کنار دستتان قرار دهید.
روغن‌ را در تابه‌ بریزید و بگذارید روی حرارت تا روغن داغ‌ شود.
طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری
سپس حلقه‌های‌ بادمجان را ابتدا در مخلوط تخم‌ مرغ‌ بزنید بعد در آرد بغلتانید سپس مجددا
در تخم مرغ بزنید و در مرحله آخر در پودر سوخاری بگذارید تا همه جای بادمجان آغشته به پودر سوخاری شود.

حالا بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه بادمجان سوخاری , بادمجان سوخاری

طرز تهیه بادمجان سوخاری یک پیش غذای ساده و خوشمزه

امتیاز 4.44 ( 9 رای )