هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقاً داشته ایم و حالا داریم.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه آش مصطفی غذای محلی اراک بسیار خوشمزه

 طرز تهیه آش مصطفی غذای محلی اراک

آش مصطفی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در استان مرکزی تهیه می‌شود.

 و غذای سنتی و محلی اراکی‌هاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانی‏‌ها بوده است.

در بعضی از شهرها به این آش ماصطفا ، ماسوبه و یا ماس اووه هم گفته می‌شود، ولی مواد اولیه این آش‌ها با یکدیگر فرق دارد.

مواد اولیه تهیه این غذا شامل برنج، نخود، کشک، برگ چغندر، پیاز داغ، ادویه است.

 طرز تهیه آش مصطفی,طرز تهیه آش,آش

آموزش انواع آش در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه آش مصطفی:

برنج :◊:  200 گرم

:◊: یک پیمانه برنج مساوی با 200گرم است :◊: 

نخود :◊: 100 گرم

برگ چغندر :◊: نیم کیلو گرم

کشک :◊: یک لیوان

پیاز :◊: 1 عدد

پیاز داغ :◊: 2 قاشق غذاخوری

نعنا خشک، زردچوبه :◊: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل :◊: به میزان لازم

طرز تهیه آش مصطفی:

نخود را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

بعد از این مدت نخود ها را درون قابلمه ای بریزید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید.

پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه بریزید.

برنج را حدود یک ساعت در کمی آب و نمک بخیسانید.

وقتی نخود ها نیم پز شدند برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.

برگ چغندر ها را تمیز بشویید و اجازه دهید آب آن ها کاملا گرفته شود سپس آن ها را به آش اضافه کنید.

مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد 1 قاشق زردچوبه بعد 1 قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید

و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید.

این کار باعث می‏ شود تا آش شما طعم‏ بهتری داشته باشد.

هنگامی که آش به اصطلاح جا افتاد و لعاب دار شد کشک را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

در هنگام سرو این غذا روی آش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

 طرز تهیه آش مصطفی,طرز تهیه آش,آش

 طرز تهیه آش مصطفی غذای محلی اراک

امتیاز 4.15 ( 26 رای )