بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 3 مرداد 1396

تبلیغات

طرز تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی مخصوص و بسیار خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی مخصوص و بسیار خوشمزه:

کباب تابه‌ای یکی از خوراک‌های یکی از غذاهای ساده، خوش‌طعم و لذیذ ایرانی‌ است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ‌کرده برای تهیهٔ این غذا استفاده می‌شود.

برای تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی خوشمزه، به گوشت چرخ کرده کم چرب، پیاز و ادویه نیاز دارید.

برای پخت کباب تابه‌ ای نیازی به کباب‌پز و منقل نداشته و بدون دود و دردسر می توانید آن را حتی در آپارتمان کوچک خود نیز درست کنید.

در روش سنتی تهیه کباب تابه‌ ای، از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده می‌شود

اما ‌می‌توان آن را با هر نوع گوشتی از گوشت گوساله خالص گرفته تا مرغ و شترمرغ و بوقلمون نیز درست کرد.

طرز تهیه کباب تابه ای,کباب تابه ای,روش پخت کباب تابه,کباب دیگی

انواع کباب در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای:

گوشت چرخ‌کرده :◊: نیم کیلو گرم

:◊: از گوشت بدون‌چربی یا کم‌چرب استفاده کنید :◊:

پیاز :◊: یک عدد

:◊: پیاز را حتما رنده کرده و آب آن را جدا کنید :◊:

روغن   :◊: یک قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی :◊: 3 عدد

سماق :◊: به مقدار لازم

:◊: در ایران دو نوع سماق وجود دارد، سماقی که در حین پخت غذا از آن استفاده می‌شود و سماقی که روی غذاهای پخته شده مانند برنج کباب کوبیده ریخته می‌شود،

در پخت کباب تابه‌ای حتماً باید از سماق نوع دوم استفاده کرد :◊:

نمک و فلفل و زردچوبه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه کباب تابه ای,کباب تابه ای,روش پخت کباب تابه,کباب دیگی

طرز تهیه کباب تابه ای:

ابتدا پیاز را رنده کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.

پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته را با گوشت چرخ‌شده مخلوط کنید.

:◊: تمام مواد کباب تابه‌ای باید به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و تا حد زیادی ورز داده شوند :◊:

:◊: می‌توانید به جای ورزدادن، مواد را با یک دست از داخل کاسه جمع کرده و چندین مرتبه کف کاسه بکوبید تا خوب باهم مخلوط شوند :◊:

تابه را روی حرارت قرار داده و کف آن کمی روغن بریزید.

مواد آماده‌شده را با دست کف تابه پهن کنید.

طرز تهیه کباب تابه ای,کباب تابه ای,روش پخت کباب تابه,کباب دیگی

درب تابه را بگذارید و شعله را کم کنید تا کباب خودش را بگیرد.

:◊: با سرخ کردن گوشت در روغن، کباب سفت تر خواهد شد :◊: 

زمانی که کباب شروع به آب‌انداختن کرد، درب تابه را بردارید تا آب اضافه آن بخار شود.

وقتی کباب‌ها سرخ شدند، آن‌ها را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر نیز پخته و سرخ شود.

گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف کنید و روی کباب ها بذارید.

اگر گوجه‌ها به اندازهٔ کافی آب انداخته بودند و شُل شده بودند حرارت زیر ظرف را خاموش می‌کنیم.

این غذا با پلو بسیار لذیذ است و به این دلیل که گوشت آن آبپز می‌شود به میزان کمتری از مواد مغذی گوشت ازدست می‌رود.

:◊: در میانهٔ پخت کباب‌ها اگر آب غذا تمام شد باید به آن کمی آب اضافه کنیم تا خشک نشود و کباب‌ها نسوزد :◊:

طرز تهیه کباب تابه ای,کباب تابه ای,روش پخت کباب تابه,کباب دیگی

طرز تهیه کباب تابه ای یا کباب دیگی مخصوص و بسیار خوشمزه

 

 

امتیاز 4.11 ( 18 رای )