هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن)

طرز تهیه املت فنجانی بسیار عالی

طرز تهیه املت فنجانی بسیار عالی

املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم‌مرغ است.

برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره می‌ریزند. وقتی روغن داغ شد تخم‌مرغ‌های همزده شده را به آن اضافه می‌کنند.

گاهی املت آماده را تا می‌کنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می‌دهند.

برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به سفیدهٔ تخم‌مرغ که جداگانه همزده شده (یا تمام تخم‌مرغ همزده شده) شیر، خامه یا حتی آب می‌افزایند.

با این روش در مایع اولیه حباب‌هایی ایجاد می‌شود. چون تخم‌مرغ به سرعت پخته می‌شود، حباب‌ها درون آن حبس می‌شوند و بافتی نرم و سبک به املت می‌دهند.

دستور پخت املت در کشورهای مختلف کمی فرق دارد، مثلا املت مکزیکی کمی متفات تر از املت ایرانی میباشد.

املت فنجانی,طرز تهیه املت فنجانی,مواد لازم برای املت فنجانی

آموزش آشپزی و انواع املت در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه املت فنجانی

گوجه فرنگی :◊: نیم کیلو گرم

تخم مرغ :◊: به تعداد گوجه هایی که دارید

پنیر پیتزا :◊: به مقدار لازم

جعفری ساطوری شده :◊: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

املت فنجانی,طرز تهیه املت فنجانی,مواد لازم برای املت فنجانی

طرز تهیه املت فنجانی

گوجه ها رو بشورید و خشک کنید.

سپس سرگوجه فرنگی ها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید.

با کمک یک قاشق تخم درون گوجه‌فرنگی‌ها را خارج کنید.

داخل گوجه هایی که خالی کردید کمی نمک، فلفل، جعفری و پنیر پیتزا بپاشید.

هر تخم مرغ را داخل یک گوجه فرنگی می شکنیم و روی تخم مرغ هم پنیر پیتزا می پاشیم.

 کلاهک گوجه فرنگی ها روی آنها قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه درون فر قرار می دهیم.

وقتی تخم مرغ ها سفت شد و پنیر طلایی شد املت آماده است.

املت فنجانی,طرز تهیه املت فنجانی,مواد لازم برای املت فنجانی

طرز تهیه املت فنجانی بسیار عالی

امتیاز 4.00 ( 2 رای )