گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.

آموزش و طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی برای پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی:

 

 

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی,روش پخت خمیر پیتزا خانگی

آموزش انواع پیتزا در سایت انسان شاد

مواد مورد نیاز خمیر پیتزا خانگی:

آرد سفید :◊: ۳۵۰ گرم

روغن مایع :◊: ۲ تا ۳ قاشق چای خوری

مخمر فوری :◊: ۲ قاشق مرباخوری

شکر :◊: ۱ قاشق چایخوری

آب یا شیر گرم :◊: یک تا یک و نیم پیمانه

نمک :◊: ۱ قاشق چای خوری

:◊: این مقدار مواد خمیر پیتزا  برای تهیه دو عدد پیتزا بزرگ مناسب است :◊:

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی :

برای شروع مخمر رو داخل ظرف در بسته به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید تا حجمش دوبرابر شه. آرد و نمک و شکر رو باهم الک میکنیم

و روغن رو به مخلوط اضافه میکنیم. مخمری رو که عمل کرده بود اضافه میکنیم و آبی یا شیری رو که از قبل گرم کردر این مرحله که آب یا شیر رو کم کم اضافه میکنین

، باید با یک دست مخلوط رو هم بزنین، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشه به آرد بستگی داره و ثابت نیست.

آب یا شیر رو اونقدری اضافه کنین که چسبنده نشه. برای اطمینان بهتره اول یک پیمانه آب رو بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه رو قاشق قاشق اضافه کنین.

بعد خمیر رو روی سطح صافی بذارید و ورز بدین. هروقت هم خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید.

بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاد.

خمیر پیتزا رو در ظرف چرب شده ای بذارید و روش رو بپوشونید و یک ساعت در جای گرم قرار بدین تا ور بیاد و حجمش دوبرابر بشه.دیم کم کم به مواد اضافه میکنیم.

البته گرماش باید به قدری باشه که دستتون رو نسوزونه.

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی,روش پخت خمیر پیتزا خانگی

چند نکته مهم برای ترد شدن خمیر پیتزا :

اگر میخواید خمیر پیتزا تردی داشته باشین بهتره اون رو در یخچال بذارید تا به آرامی ور بیاد.

اینطوری عمل ور اومدن کندتر انجام میشه ولی خمیر پیتزا تردتر میشه.

شیر هم باعث ترد تر شدن و مزه بهتره خمیر میشه.

وقتی هم که خواستید خمیر پیتزا رو استفاده کنین، یکی دو دقیقه ورز بدین تا بادش بخوابه. این خمیر برای دو یا سه پیتزای متوسط کافیه.

فقط توجه داشته باشین موقع پهن کردن، ضخامت کلفت ترین قسمتش بیشتر از دو سانتی متر نشه.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی

امتیاز 3.71 ( 7 رای )