کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.

آموزش و طرز تهیه سوپ جو سفید و قرمز خیلی خوشمزه با قارچ تازه

طرز تهیه سوپ جو سفید و قرمز با قارچ تازه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سوپ جو را آماده کرده ایم

آموزش انواع سوپ در سایت انسان شاد

سوپ جو,طرز پخت سوپ جو ,طرز تهیه سوپ جو

مواد لازم برای تهیه سوپ جو:

بلغور جو :◊: 1 پیمانه

قارچ :◊: 0.5 کیلوگرم

مرغ :◊: 1 عدد سینه

هویج :◊: 0.5 کیلوگرم

پیاز :◊: 2 عدد بزرگ

جعفری و گشنیز :◊: 1 پیمانه

رب :◊: 1 قشق غذاخوری

آبلیمو :◊: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، ادویه :◊: به میزان لازم

خامه صبحانه :◊: 1 بسته

:◊:اگر سوپ سفید میخواهید :◊:

زنجبیل :◊: به مقدار لازم

سوپ جو,طرز پخت سوپ جو ,طرز تهیه سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو:

ابتدا جو را بشویید و از شب قبل خیس کنید چند مرتبه آب آن را عوض کنید.

سینه مرغ را با 1 عدد پیاز و 2 لیوان آب میگذاریم تا پخته شود.

هنگامی که مرغ پخته شد آن را ریش ریش میکنیم و کنار میگذاریم.

جو را با هویج های ریز شده  با کمی آب در داخل قابلمه می ریزیم و میگذاریم تا بپزند آب مرغ را هم اضافه میکنیم.

مرغ ریش ریش شده با قارچ های آب پز شده با سبزی های خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم .

رب گوجه را هم به همراه ادویه ها اضافه میکنیم و به سوپ زمان میدهیم که کاملا جا بیفتد.

در هنگام سرو 1 قاشق آبلیموی تازه را به سوپ اضافه میکنیم و سپس نوش جان میکنیم.

برای درست کردن سوپ جو سفید به جای اضافه کردن رب گوجه در آخر پخت 2 قاشق خامه به سوپ اضافه کنید و خوب هم میزنیم تا کاملا حل شود.

میتوانید سوپ جو را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید.

طرز تهیه سوپ جو سفید و قرمز با قارچ تازه

 

امتیاز 4.14 ( 14 رای )