پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه سوپ جو سفید و قرمز خیلی خوشمزه با قارچ تازه

آموزش و طرز تهیه سوپ جو سفید و قرمز خیلی خوشمزه با قارچ تازه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سوپ جو را آماده کرده ایم

آموزش انواع سوپ در سایت انسان شاد

سوپ جو,  طرز پخت سوپ جو , طرز تهیه سوپ جو

مواد لازم برای تهیه سوپ جو:

بلغور جو :◊: 1 پیمانه

قارچ :◊: 0.5 کیلوگرم

مرغ :◊: 1 عدد سینه

هویج :◊: 0.5 کیلوگرم

پیاز :◊: 2 عدد بزرگ

جعفری و گشنیز :◊: 1 پیمانه

رب :◊: 1 قشق غذاخوری

آبلیمو :◊: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، ادویه :◊: به میزان لازم

خامه صبحانه :◊: 1 بسته

:◊:اگر سوپ سفید میخواهید :◊:

زنجبیل :◊: به مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه سوپ جو سفید و قرمز خیلی خوشمزه با قارچ تازه

سوپ جو,  طرز پخت سوپ جو , طرز تهیه سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو:

به نقل از انسان شاد برای تهیه سوپ جو ابتدا باید جو را بشویید و از شب قبل خیس کنید چند مرتبه آب آن را عوض کنید.

سینه مرغ را با 1 عدد پیاز و 2 لیوان آب میگذاریم تا پخته شود.

هنگامی که مرغ پخته شد آن را ریش ریش میکنیم و کنار میگذاریم.

جو را با هویج های ریز شده  با کمی آب در داخل قابلمه می ریزیم و میگذاریم تا بپزند آب مرغ را هم اضافه میکنیم.

مرغ ریش ریش شده با قارچ های آب پز شده با سبزی های خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم .

رب گوجه را هم به همراه ادویه ها اضافه میکنیم و به سوپ زمان میدهیم که کاملا جا بیفتد.

در هنگام سرو سوپ جو 1 قاشق آبلیموی تازه را به سوپ اضافه میکنیم و سپس نوش جان میکنیم.

برای درست کردن سوپ جو سفید به جای اضافه کردن رب گوجه در آخر پخت 2 قاشق خامه به سوپ اضافه کنید و خوب هم میزنیم تا کاملا حل شود.

میتوانید سوپ جو را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید.

آموزش و طرز تهیه سوپ جو سفید و قرمز خیلی خوشمزه با قارچ تازه

نکاتی برای خوشمزه تر شدن سوپ جو :

آب مرغ باعث خوشمزه تر شدن سوپ جو می شود و به دلیل بی رنگ بودن مناسب تر هم می باشد.

اگر می خواهید که سوپ جو خوشمزه و لعاب داری داشته باشید باید بگذارید حتما جو کاملا بپزد.

اگر می خواهید که لعاب سوپتان بیشتر شود می توانید 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در نصف لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.

از قرص عصاره مرغ نیز می توان در تهیه سوپ جو استفاده کرد.

اگر در سوپ جو خامه می ریزید بهتر است اول خامه را با مقداری سوپ داغ مخلوط کنید و بعد به سوپ اضافه کنید.

جعفری سوپ را حسابی ساطوری کنید ، به شکلی که آب نیندازد و بعد به سوپ اضافه کنید.

هویج را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید ، زیرا باعث می شود رنگ سوپ سفید تر و زیبا تر نشان داده شود.

چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.

سوپ جو,  طرز پخت سوپ جو , طرز تهیه سوپ جو

آموزش و طرز تهیه سوپ جو سفید و قرمز خیلی خوشمزه با قارچ تازه

امتیاز 4.14 ( 14 رای )