سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 1 خرداد 1396

طرز تهیه فلافل خوزستانی به همراه نکات خوشمزه شدن فلافل

طرز تهیه فلافل خوزستانی به همراه نکات خوشمزه شدن فلافل

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه فلافل خوزستانی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع ساندویچ در سایت انسان شاد

طرز تهیه فلافل خوزستانی به همراه نکات خوشمزه شدن فلافل

فلافل ,طرز تهیه فلافل,نکات مهم برای خوشمزه شدن فلافل,falafel

فلافل یکی از اون دسته غذا هایی هست که وقتی از جلوی مغازه فلافل فروشی رد می شید نمی تونید از وسوسه خوردنش جلوگیری کنید.

اما فلافل هایی که در بیرون از منزل تهیه می شود با اینکه مزه و بوی خیلی خوبی دارند ولی به دلیل روغن چند بار مصرف آن بهداشتی نیستند.

شما با رعایت کردن نکاتی که انسان شاد در اختیارتان قرار می دهد به راحتی می توانید یک فلافل خوشمزه را درست کنید.

فلافل گلولهٔ سرخ شده ای از نخود پخته و ادویه‌جات است که این غذا در خاورمیانه و به‌ خصوص اهواز، بیروت، دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود.

معتبرترین گزارشها بین مردم کشورهای عربی نشان می دهد که فلافل غذایی ساخته شده توسط

قبطیان مصر (مسیحیان مصر) برای روزهای روزه داری مسیحیان بوده

(مسیحیان باید در زمان این روزه از خوردن هرگونه گوشت پرهیز کنند؛ و تنها از خوراکیهای گیاهی استفاده کنند) و کلمه فلافل

از سه بخش “فا” “لا” و “فل” تشکیل شده که در زبان قبطیان به معنی ” کاملا از نخود ” می‌باشد؛

و این غذا توسط قبطیان به شام و سایر کشورها گسترش یافته است.

طرز تهیه فلافل خوزستانی به همراه نکات خوشمزه شدن فلافل

فلافل ,طرز تهیه فلافل,نکات مهم برای خوشمزه شدن فلافل,falafel

مواد لازم برای تهیه فلافل:

نخود :♥: 250 گرم

  :♥: اصلی ترین ماده در تهیه فلافل نخود است :♥:

پیاز  :♥: 1 عدد بزرگ

سیر :♥: 3 حبه

جعفری خرد شده :♥: 4 قاشق غذا خوری

ادویه کاری:♥: 2 قاشق چای خوری

نمک و زردچوبه :♥: به میزان دلخواه

پودر فلفل قرمز :♥: نصف قاشق چایخوری

سیب زمینی آب پز :♥: 1 عدد کوچک

  :♥: در اصل دستور که در کتاب آشپزی آمده سیب زمینی پخته استفاده نشده است اما

می‌توان یک سیب زمینی پخته نیز به مواد بالا اضافه کرد :♥:

تخم مرغ  :♥: 1 عدد ( در صورت تمایل)

سس خردل  :♥: به میزان لازم

سس کچاپ  :♥: به میزان لازم

طرز تهیه سس خردل و سس کچاپ در سایت انسان شاد

طرز تهیه فلافل خوزستانی به همراه نکات خوشمزه شدن فلافل

فلافل ,طرز تهیه فلافل,نکات مهم برای خوشمزه شدن فلافل,falafel

طرز تهیه فلافل

به نقل از انسان شاد طرز تهیه فلافل به این صورت است که ابتدا باید

 نخود را در مقداری آب خیس کنیم.

:♥: حداقل خیس خوردن نخود باید 24 ساعت طول بکشد:♥:

:♥: خیس خوردن نخود کمی طول میکشه،

ولی اگر به نخود در حال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردنش نصف میشه و

در عرض دو سه ساعت نخود آب رو به خودش جذب میکنه:♥:

:♥: خیس کردن نخود به دلیل گرفتن نفاخی نخود و نرم شدن نخود است :♥:

در این مدت که نخود را می خیسانید آب نخود را حتما باید چند مرتبه عوض کنید.

بعد از خیس خوردن کامل نخود ها آن ها را از آب در بیاورید و داخل آبکش بریزید تا آب آن ها گرفته شود.

نخود ها را دو یا 3 مرتبه مرتبه چرخ می کنیم.

طرز تهیه فلافل خوزستانی به همراه نکات خوشمزه شدن فلافل

:♥: :نباید نخود به صورت پوره در بیاید بلکه دونه های نخود باید معلوم باشه و به صورت یکدست و یکنواخت باشند:♥:

در مرحله سوم به همراه نخود پیاز و سیر پوست گرفته شده با سیب زمینی آب پز شده را هم داخل چرخ گوشت می ریزیم.

هنگامی که همه مواد را با هم چرخ کردیم نمک و فلفل و ادویه ها و جعفری ساطوری شده را اضافه می کنیم.

سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم و مواد فلافل را حسابی با دست ورز می دهیم تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کند.

مواد فلافل را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

در تابه‌ای با دیواره‌ های بلند مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و بگذارید تا داغ شود.

سپس به کمک قالب مخصوص فلافل مقداری از مایه فلافل را بردارید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.

نکات مهم برای خوشمزه تر شدن فلافل:

:♥: برای آنکه نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید:♥:

:♥: سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌شوند:♥:

:♥: برای سرخ کردن فلافل، آن‌ ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید

تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب آن‌ها پوک خواهند شد:♥:

:♥: : برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود:♥:

:♥: متاسفانه فلافل رو باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیبا تر بشه و هم یکدست پخته بشه.

ولی می تونین در انتها با دستمال روغنش رو بگیرید :♥:

طرز تهیه فلافل خوزستانی به همراه نکات خوشمزه شدن فلافل

فلافل ,طرز تهیه فلافل,نکات مهم برای خوشمزه شدن فلافل,falafel

طرز تهیه فلافل خوزستانی به همراه نکات خوشمزه شدن فلافل

امتیاز 4.52 ( 23 رای )