کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 8 فروردین 1396

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا برای 5 نفر مخصوص مهمانی

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا برای 5 نفر مخصوص مهمانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه توپک مرغ پنیری را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

توپک مرغ پنیری , طرز تهیه توپک مرغ پنیری , روش پخت مرغ پنیری

 مواد لازم توپک مرغ پنیری:برای 5 نفر

 

سینه مرغ چرخ شده  :◊:  1 عدد

جعفری خرد شده  :◊:  1 پیمانه

پنیر پیتزا  :◊:  2 پیمانه

زردچوبه  :◊:  نصف قاشق چایخوری

زعفران آب کرده   :◊:  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا برای 5 نفر مخصوص مهمانی

توپک مرغ پنیری , طرز تهیه توپک مرغ پنیری , روش پخت مرغ پنیری

 طرز تهیه توپک مرغ پنیری :

 

به نقل از انسان شاد برای تهیه توپک مرغ پنیری ابتدا بابد پوست سینه مرغ را کنده و خوب آن را بشورید.

سپس آن را چرخ کنید و درون یک ظرف مناسب بریزید.

جعفری را پاک کرده و خوب بشورید و آن را حسابی ساطوری کنید و به همراه زعفران به سینه مرغ چرخ کرده اضافه کنید.

مواد درون ظرف را خوب ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند.

به اندازه یک توپ کوچک از مواد توپک مرغ پنیری بردارید و در کف دستتان پهن کنید.

مقداری پنیر پیترا روی توپک مرغ بگذارید و مرغ را روی پنیر پیتزا جمع کنید تا توپک مرغ پنیری کاملا گرد شود و روی پنیر را بپوشاند.

درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود و بعد توپک مرغ پنیری را درون آن بیندازید و خوب آن را سرخ کنید.

اکنون توپک مرغ پنیری شما آماده است.

انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه توپک مرغ پنیری برای شما دوستان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه آن در کنار دوستان و خانواده ببرید.

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا برای 5 نفر مخصوص مهمانی

توپک مرغ پنیری , طرز تهیه توپک مرغ پنیری , روش پخت مرغ پنیری

نکات مهم در تهیه توپک مرغ پنیری :

 

هنگام جمع کردن توپک های مرغ روی پنیر باید مراقب باشید تا جایی از پنیر پیتزا بدون روکش مرغ نباشد چون هنگام سرخ کردن پنیر پیتزا آب می شود و بیرون می ریزد و مرغ تو خالی می شود

می توانید قبل از سرخ کردن توپک های مرغ پنیری آنها را برای 15 دقیقه درون یخچال بگذارید.

اگر توپک ها را درون روغن فراوان سرخ کنید بهتر است.

بعد از اینکه توپک ها را سرخ کردید آنها را روی یک دستمال کاغذی تمیز بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

توپک مرغ پنیری را می توانید با سس کچاپ میل بفرماید.

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا برای 5 نفر مخصوص مهمانی

توپک مرغ پنیری , طرز تهیه توپک مرغ پنیری , روش پخت مرغ پنیری

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا برای 5 نفر مخصوص مهمانی

امتیاز 4.31 ( 16 رای )