سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا برای 5 نفر مخصوص مهمانی

طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا مخصوص مهمانی:

 

توپک مرغ پنیری,طرز تهیه توپک مرغ پنیری ,روش پخت مرغ پنیری

آموزش آشپزی

 مواد لازم توپک مرغ پنیری:برای 5 نفر

سینه مرغ چرخ شده  :◊:  1 عدد

جعفری خرد شده  :◊:  1 پیمانه

پنیر پیتزا  :◊:  2 پیمانه

زردچوبه  :◊:  نصف قاشق چایخوری

زعفران آب کرده   :◊:  1 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه توپک مرغ پنیری :

برای تهیه توپک مرغ پنیری در شروع کار سینه مرغ را چرخ میکنیم و جعفری خرد شده و زعفران را با هم مخلوط می کنیم.

و خوب ورز میدهیم . به اندازه یک توپ کوچک از مخلوط مرغ را برداشته و کف دست پهن می کنیم.

مقداری پنیر پیتزا وسط آن می گذاریم و مرغ را روی پنیر جمع می کنیم تا مرغ روی پنیر را کاملا بپوشاند.

در آخر مرغ را درون روغن داغ سرخ می کنیم.

توپک مرغ پنیری,طرز تهیه توپک مرغ پنیری ,روش پخت مرغ پنیری

نکات مهم در تهیه توپک مرغ پنیری :

هنگام جمع کردن توپک های مرغ روی پنیر باید مراقب باشید تا جایی از پنیر بدون روکش مرغ نباشد چون هنگام سرخ کردن پنیر آب می شود و بیرون می ریزد و مرغ تو خالی می شود

طرز تهیه توپک مرغ پنیری  سرخ شده با پنیر پیتزا مخصوص مهمانی

امتیاز 4.31 ( 16 رای )