در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 4 مرداد 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه بستنی سنتی بسیار خوشمزه و خوش طعم همراه با تزیین پسته

آموزش و طرز تهیه بستنی سنتی بسیار خوشمزه

طرز تهیه بستنی سنتی,بستنی سنتی,روش درست کردن بستنی سنتی

آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع بستنی و دسر در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی :

شیر :◊: یک لیتر

شکر :◊: ۳۰۰ گرم

ثعلب :◊: ۲ قاشق چایخوری

محلول زعفران :◊: ۲ قاشق سوپخوری

گلاب مرغوب :◊: ۴ قاشق سوپخوری

پودر هل سفید :◊: یک قاشق چایخوری

خامه ی صبحانه :◊: ۱۰۰ گرم

پسته خرد شده :◊: ۱۰۰ گرم

فواید و مضرات ثعلب

فواید

:◊: فواید گیاه ثعلب از جمله جلوگیری از ریزش مو,سرماخوردگی,تقویت اعصاب و کم خونی میباشد.:◊:

مضرات

:◊: مصرف زیار ثعلب در خانومها باعث سقط جنین میشود.:◊:

:◊: مصرف زیاد این گیاه تارهای صوتی را از کار می اندازد.:◊:

طرز تهیه بستنی سنتی :

برای تهیه بستنی سنتی ابتدا شیر را میجوشانیم,ثعلب و شکر را باهم مخلوط میکنیم

و به شیرمان که در حال جوش است کم کم اضافه میکنیم.

شیر در حال جوش را خوب بهم بزنید تا شکر کامل در آن حل شود.

وقتی که شیر جوش آمد آن را از روی گاز برداشته و کنار میگذاریم تا حرارت آن کم شده

سپس برای اینکه شیر یک دست شود آن را از صافی رد میکنیم.

وقتی که شیر خنک شد زمان اضافه کردن زعفران,گلاب و هل می باشد

بعد از اضافه کردن خوب شیر را بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

حال زمان آن رسیده که شیر را داخل فریزر بگذاریم.

 هر یک ساعت یک بار شیر را از فریزر خارج کرده و هم بزنید که شیر یخ نزند

اینکار برای این است که خودش را بگیرد.

این کار را 4 بار تکرار کنید.

:◊: روش دیگری هم برای تهیه بستنی هست که به این صورت میباشد:

تمام مواد را داخل دستگاه بستنی ساز میریزیم

و پسته های خرد شده مان را به آن اضافه میکنیم.:◊:

خامه را به ضخامت خیلی کم در یک ظرف مناسب پهن میکنیم و داخل فریزر میگذاریم تا یخ بزند.

وقتی خامه یخ زد آن را خرد میکنیم و به بستنی سنتی که آماده شده است اضافه میکنیم.

بعد از انجام مراحل قبل بستنی را که به آن خامه اضافه کردیم خوب هم میزنیم

و مجددا داخل فریزر قرار میدهیم.

(ترجیها با قاشق چوبی هم زده شود)

طرز تهیه بستنی سنتی,بستنی سنتی,روش درست کردن بستنی سنتی

بستنی سنتی به علت وجود شیر و خامه در داخل آن برای کسانی که علاقه ای به مصرف لبنیات ندارند مفید میباشد.

نکات مهم در تهیه بستنی سنتی :

:◊: خامه مورد استفاده شما اگر خیلی چرب باشد منجمد نمیشود.

پس اگر از خامه چرب استفاده میکنید برای منجمد شدن آن مقداری شیر به خامه اضافه کنید

و بعد آن را در داخل ظرف مرد استفاده پهن کنید.:◊:

{بهتر است که از خامه خشک برای این بستنی استفاده کنید}

:◊: برای اینکه بستنی حسابی کش دار شود و یخ نزند باید از ثعلب مرغوب استفاده کنید :◊:

:◊: شکر پیش از اندازه باعث میشود که بستنی بسته نشود :◊:

:◊: هرچقدر که ثعلب ریخته شده در بستنی بیشتر باشد باعث کش دار تر شدن بستنی میشود :◊:

(توصیه میشود که بیشتر از حد مجاز استفاده نشود)

برای سریع تر آماده شدن بستنی سنتی آن را در داخل سینی فلزی بریزید

و با استفاده از کاردک آن را هم بزنید تا زود تر آماده شود.

:◊: اگر میخواهید از دستگاه بستنی ساز استفاده کنید اول بستنی را در فریزر قرار دهید تا کمی خودش را ببند

بعد به مدت 25 تا 30 دقیقه در داخل دستگاه بستنی ساز برید

و در آخر که خارج کردید باز در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته شود :◊:

آموزش و طرز تهیه بستنی سنتی بسیار خوشمزه

امتیاز 4.00 ( 4 رای )