عشق، فراموش كردن خود در وجود كسی است كه همیشه و در همه حال ما را به یاد دارد.

طرز تهیه کاچی خیلی خوشمزه با آرد سفید

طرز تهیه کاچی با آرد سفید

کاچی یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که در همه جای ایران پخته می‌شود البته با کمی تغییرات.

این دسر خوشمزهٔ ایرانی چه در سفره‌های نذری و چه شادی‌ها دیده می‌شود.

کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی می‌باشد.

برای افراد لاغر و کسانی که دچار ضعف می‌شوند، دسر مناسبی می‌باشد.

کاچی را با آرد، شکر، گلاب، کره، روغن و زعفران درست می‌کنند.

در گذشته با روغن حیوانی فراوان تهیه می‌شد. کاچی را با آرد برنج نیز درست می‌کنند.

طرز تهیه کاچی,کاچی,کاچی با آرد سفید

آموزش آشپزی و انواع دسر سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه کاچی

آرد :◊: 2 لیوان

شکر :◊: 2 لیوان

گلاب :◊: نصف لیوان

کره :◊: 200 گرم

زعفران سائیده شده :◊: 1 قاشق غذاخوری

خلال بادام :◊: مقدرای

:◊: در صورت دلخواه می توانید کمی خلال بادام در مرحله آخر آماده شدن کاچی اضافه کنید :◊:

طرز تهیه کاچی,کاچی,کاچی با آرد سفید

روش آماده سازی کاچی

4 لیوان آب درون قابلمه ای بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد و شکر در آب کاملا حل شود.

سپس زعفران را اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه، گلاب را نیز اضافه کنید.

بعد از اینکه شیره حالت قوام یافته پیدا کرد، شعله گاز را خاموش کنید.

:◊: شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود :◊:

:◊: گلاب را در مرحله پایانی قوام آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود :◊:

آرد گندم یا آرد برنج را دو یا سه بار الک کنید.

در قابلمه ای کره را آب می کنیم و  آرد را کم کم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طلایی شود.

:◊: آرد باید کمتر از حلوای آرد گندم سرخ شود :◊:

هنگامی که رنگ آرد  زرد طلائی شد قابلمه را از روی حرارت بردارید.

:◊: آرد نباید مانند حلوا سیاه شود :◊:

شربت را به آرد طلائی شده اضافه کنید و آنقدر خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و مایع یکدست و نرمی به دست بیاید.

:◊: مدت زمان هم زدن تقریبا یک ربع زمان می برد :◊:

در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید.

حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.

:◊: غلظت کاچی نباید مثل حلوا سفت باشد و باید مثل ماست نرم شود :◊:

طرز تهیه کاچی,کاچی,کاچی با آرد سفید

طرز تهیه کاچی با آرد سفید

امتیاز 4.40 ( 5 رای )