هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 10 فروردین 1396

طرز تهیه کاچی سنتی ایرانی خیلی خوشمزه با آرد سفید و آرد برنج

طرز تهیه کاچی سنتی ایرانی خیلی خوشمزه با آرد سفید و آرد برنج

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کاچی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع دسر در سایت انسان شاد

طرز تهیه کاچی,کاچی,کاچی با آرد سفید

کاچی یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که در همه جای ایران پخته می‌شود.

دستور تهیه کاچی در بعضی نقاط ایران کمی با این دستوری که ما برای شما آورده ایم تفاوت دارد.

کاچی برای افراد لاغر و کسانی که سیتم ایمنی بدنشان پایین است غذای فوق العاده ای است چون به دلیل 

داشتن آرد انرژی زیادی را به فرد می دهد.

کاچی را با آرد، شکر، گلاب، کره، روغن و زعفران درست می‌کنند.

در قدیم کاچی را با روغن حیوانی تهیه می کردند.

در تهیه کاچی به جای استفاده از آرد سفید می شود از آرد برنج استفاده کرد.

طرز تهیه کاچی,کاچی,کاچی با آرد سفید

مواد لازم برای تهیه کاچی

آرد :♦: 2 لیوان

شکر :♦: 2 لیوان

گلاب :♦: نصف لیوان

کره :♦: 200 گرم

زعفران سائیده شده :♦: 1 قاشق غذاخوری

خلال بادام :♦: مقدرای

:♦: در صورت دلخواه می توانید کمی خلال بادام در مرحله آخر آماده شدن کاچی اضافه کنید :♦:

طرز تهیه کاچی,کاچی,کاچی با آرد سفید

طرز تهیه کاچی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کاچی به این صورت است که ابتدا باید

4 لیوان آب درون قابلمه ای بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید و شکر در آب کاملا حل شود.

سپس زعفران را اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه، گلاب را نیز اضافه کنید.

بعد از اینکه شیره حالت قوام یافته پیدا کرد، شعله گاز را خاموش کنید.

  :♦: شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود:♦:

:♦: گلاب را در مرحله پایانی قوام آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود :♦:

آرد گندم یا آرد برنج را دو یا سه بار الک کنید.

:♦: علت الک کردن آرد:♦:

در قابلمه ای کره را آب می کنیم و  آرد را کم کم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طلایی شود.

  :♦: آرد باید کمتر از حلوای آرد گندم سرخ شود :♦:

هنگامی که رنگ آرد زرد طلائی شد قابلمه را از روی حرارت بردارید.

  :♦: آرد نباید مانند حلوا سیاه شود :♦:

شربت را به آرد طلائی شده اضافه کنید و آنقدر خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرتب هم بزنید تا گلوله نشود و مایع یکدست و نرمی به دست بیاید.

  :♦: مدت زمان هم زدن تقریبا یک ربع زمان می برد:♦:

در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید.

حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.

  :♦: غلظت کاچی نباید مثل حلوا سفت باشد و باید مثل ماست نرم شود:♦:

طرز تهیه کاچی,کاچی,کاچی با آرد سفید

همان طور که گفتیم کاچی به علت این که با آرد و کره تهیه می شود دارای خاصیت های زیادی است. 

ما در این جا چند تا از خواص درمانی کاچی را برای شما ذکر می کنیم:

  :♦: تقویت عمومی بدن  :♦:

  :♦: درمان کم خونی(خونساز)  :♦:

  :♦: تقویت قوای جنسی  :♦:

  :♦: تقویت کننده بدن خانم ها بعد از زایمان  :♦:

  :♦: مفید برای بعد از دوران نقاهت  :♦:

  :♦: بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ می رسند و تازه پریود می شوند  :♦:

  :♦: مفید برای شب زفاف  :♦:

  :♦: کمبود اسپرم  :♦:

  :♦: بی میلی مردان وکمی شهوت  :♦:

طرز تهیه کاچی سنتی ایرانی خیلی خوشمزه با آرد سفید و آرد برنج

امتیاز 4.57 ( 7 رای )