مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه بریانی خوشمزه همراه با جگر سفید و دنبه مخصوص اصفهان

آموزش و طرز تهیه بریانی خوشمزه همراه با جگر سفید و دنبه مخصوص اصفهان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه بریانی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

طرز تهیه بریانی , بریانی, بریانی اصفهان

آموزش و طرز تهیه بریانی در پخش آشپزی سایت انسان شاد

بریانی یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که فقط از گوشت تازه گوساله تهیه می شود

 

مواد لازم برای تهیه بربانی:

 

گوشت سر دست گوسفند :◊: 250 گرم

  دنبه :◊: 50 گرم

  جگر سفید گوسفند :◊: 100 گرم

پیاز :◊: 2 عدد

  پودر دارچین :◊: 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :◊: 1 قاشق چایخوری

گردو ، خلال پسته و بادام :◊: مقداری

نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه :◊: مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه بریانی در پخش آشپزی سایت انسان شاد

بسیاری از سیاحانی که در روزگار صفویه از اصفهان دیدن کرده‌اند ، وصفی نیز از بریانی اصفهان عرضه نموده‌اند.

طرز تهیه بریانی , بریانی, بریانی اصفهان

طرز تهیه بریانی :

 

به نقل از انسان شاد

برای تهیه بریانی ابتدا باید گوشت گوسفند را همراه با,دنبه,1 عدد از پیازها,مقداری روغن مایعه و

4 لیوان آب در داخل قابلمه میریزیم تا گوشت پخته و نرم شود.

:◊: پس از اینکه گوشت ها پخته شدند مقداری آبگوشت در قابلمه می ماند. :◊:

سپس جیگر سفید را خورد میکنیم داخل قابلمه میریزیم و 2 لیوان آب , یک عدد پیاز که خرد شده ,

چند قاشق روغن و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم

و میگذاریم تا با حرارت متوسطی بپزد.

آموزش و طرز تهیه بریانی در پخش آشپزی سایت انسان شاد

در اصل بریانی را در کفگیر های مخصوص خود تهیه می کنند ولی در صورت نداشتن درون تابه و قابلمه کوچک نیز می شود این کار را انجام داد

طرز تهیه بریانی , بریانی, بریانی اصفهان

بعد از اینکه خوب پخته شد و آب آن تمام شد آن را تف میدهیم و چرخ میکنیم و کنار میگذاریم.

مخلوظی که از گوشت گوسفند و دنبه درست کردیم را هم چرخ میکنیم و با کمی نعنای خشک

, زعفران دم کرده و نمک و فلفل قاطی میکنیم و همه آنها را چرخ میکنیم.

مایه بریانی را شبیه همبرگر کرده با دست و مقداری پودر دارچین , خلال پسته یا خلال بادام روی  آن میگذارید.

حال یک قابلمه را چرب میکنیم و مایع را  که شبیه همبرگر کرده ایم در داخل آن کباب میکنیم.

سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف حسابی کبابی و برشته شود.

حال آب گوشتی را که کنار گذاشته بودیم را رو نانی پاشیده و بریانی را روی آن قرار میدهیم.

جگر سفید چرخ شده,گردوی خرد شده و جعفری را برای تزیین بریانی استفاده میکنیم.

اکنون بریانی شما آماده است.

آموزش و طرز تهیه بریانی در پخش آشپزی سایت انسان شاد

گوشت را حتما بعد از اینکه خنک شد چرخ کنید

طرز تهیه بریانی , بریانی, بریانی اصفهان

آموزش و طرز تهیه بریانی خوشمزه همراه با جگر سفید و دنبه مخصوص اصفهان

امتیاز 2.67 ( 3 رای )