گنج هائی که در قلب هستند ، قابل سرقت نیستند.

آموزش و طرز تهیه بریانی خوشمزه همراه با جگر سفید و دنبه (مخصوص اصفهان)

آموزش و طرز تهیه بریانی خوشمزه اصفهان

طرز تهیه بریانی,بریانی,روش پخت بریانی اصفهان

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه بربانی:

گوشت سر دست گوسفند :◊: 250 گرم

  دنبه :◊: 50 گرم

  جگر سفید گوسفند :◊: 100 گرم

پیاز :◊: 2 عدد

  پودر دارچین :◊: 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :◊: 1 قاشق چایخوری

گردو ، خلال پسته و بادام :◊: مقداری

نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه :◊: مقدار لازم

طرز تهیه بریانی,بریانی,روش پخت بریانی اصفهان

طرز تهیه بریانی :

 

برای تهیه بریانی ابتدا گوشت گوسفند را همراه با,دنبه,1 عدد از پیازها,مقداری روغن مایعه و

4 لیوان آب در داخل قابلمه میریزیم تا گوشت پخته و نرم شود.

:◊: پس از اینکه گوشت ها پخته شدند مقداری آب گوشت در قابلمه می ماند. :◊:

سپس جیگر سفید را خورد میکنیم داخل قابلمه میریزیم و 2 لیوان آب,یک عدد پیاز که خرد شده ,

چند قاشق روغن و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم

و میگذاریم تا با حرارت متوسطی بپزد.

بعد از اینکه خوب پخته شد و آب آن تمام شد آن را تف میدهیم و چرخ میکنیم و کنار میگذاریم.

مخلوظی که از گوشت گوسفند و دنبه درست کردیم را هم چرخ میکنیم و با کمی نعنای خشک

,زعفران دم کرده و نمک و فلفل قاطی میکنیم و همه آنها را چرخ میکنیم.

مایه بریانی را شبیه همبرگر کرده با دست و مقداری پودر دارچین,خلال پسته یا خلال بادام رو یآن میگذارید.

حال یک قابلمه را چرب میکنیم و مایع را  که شبیه همبرگر کرده ایم در داخل آن کباب میکنیم.

سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف حسابی کبابی و برشته شود.

حال آب گوشتی را که کنار گذاشته بودیم را رو نانی پاشیده و بریانی را روی آن قرار میدهیم.

جگر سفید چرخ شده,گردوی خرد شده و جعفری را برای تزیین بریانی استفاده میکنیم.

اکنون بریانی شما آماده است.

آموزش و طرز تهیه بریانی خوشمزه اصفهان

امتیاز 2.67 ( 3 رای )