در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : جمعه 31 شهریور 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه حلوای زعفرانی بسیار خوش عطر و بوی همراه با تزئین

آموزش و طرز تهیه حلوای زعفرانی بسیار خوش عطر و بوی همراه با تزیین

طرز تهیه حلوا,روش پخت حلوا,حلوا

حلوا یکی از شیرینی های محبوب ایران است.

حلوا در مدل های مختلفی وجود دارد.

حلوای هویج،حلوای آرد برنج،حلوای زنجبیل و حلوای کدو که بسیار خوش عطر و رنگ است.

بستگی به نوع حلوا موارد مصرف آن نیز فرق میکند.

گاهی وقت ها به عنوان شیرینی استفاده میشود.

گاهی وقت های برای دسر یا در پخت یک غذایی دیگر مورد استفاده میباشد.

مثلا در پخت رنگینک از حلوا استفاده میشود.

ما در سایت انسان شاد آموزش پخت حلوا را برای شما آماده کرده ایم.

این نوع حلوا بسیار مخصوص است و مناسب برای ماه مبارک رمضان و همچینین سفره های شما میباشد.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه حلوا:

آرد سفید :◊: 2 پیمانه

روغن مایع :◊: 1/4 پیمانه

روغن جامد :◊: 2 قاشق غذا خوری

پودر هل :◊: به میزان لازم

مواد لازم برای شهد حلوا:

آب :◊: نصف پیمانه

گلاب :◊: نصف پیمانه

شکر :◊: یک و نیم پیمانه

زعفران :◊: به میزان لازم

طرز تهیه حلوا,روش پخت حلوا,حلوا

طرز تهیه حلوا :

برای تهیه حلوا اول آرد را الک میکنیم.

سپس آرد را با حرارت ملایمی تفت میدهیم برای اینکه بوی خامی آن گرفته شود رنگ آرد تغییر کند.

این نکته را فراموش نکنید که هنگامی که روغن را با آرد مخلوط میکنیم همچنین باید آرد را تفت داد.

از تفت دادن بیش از اندازه آرد بپرهیزید.

برای اینکه آرد شما گلوله گلوله نشود بعد از تفت دادن بار اول باز آرد را الک کنید.

داخل آرد یک حفره ایجاد کنید برای ریختن هل,روغن مایع و روغن جامد و پس از اضافه کردن حسابی آن را مخلوط میکنیم.

تا وقتی که آرد رنگ مطلوبی پیدا کند آن را تفت میدهیم.

حال نوبت به رسیده که شهد حلوا را آماده کنیم.

برای این کار باید آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذاریم و تا زمانی که شکرها در داخل آب حل میشوند هم بزنیم.

در مرحله آخر آماده سازی شهد زعفران و گلاب را به شهد اضافه میکنیم و از روی خرارت بر میداریم.

حالا زمان آن رسیده که شهد آماده شده را به حلوا اضافه کنیم.

شهد حلوا را ارام به آردمان اضافه میکنیم و خیلی خوب مخلوظشان میکنیم تا شهد به خوبی جذب آرد شود.

وقتی که حلوایمان سرد شد آن را در هر ظرفی که خواسته میریزیم و هر طور که خواستیم تزیین میکنیم.

:◊: موادی که برای تززین حلوا میتوان از آنها استفاده کنیم خلال بادام,خلال پسته,گردو خرد شده و پودر نارگیل میباشند. :◊:

:◊: بسته به سلیقه خودتان میتوانید از مواد دیگری هم برای تزیین حلوا استفاده کنید. :◊:

:◊: تزیین حلوا :◊: 

آموزش و طرز تهیه حلوای زعفرانی بسیار خوش عطر و بوی همراه با تزیین

 

امتیاز 4.40 ( 5 رای )