هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396

طرز تهیه سالاد الویه خیلی خوشمزه با مرغ + نکات خوشمزه شدن الویه

طرز تهیه سالاد الویه خیلی خوشمزه با مرغ + نکات خوشمزه شدن الویه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد الویه را فراهم کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع سالاد در سایت انسان شاد

 سالاد الویه ,طرز تهیه سالاد الویه ,نکات خوشمزه شدن سالاد الویه,olivier salad

سالاد الویه یکی از معروفترین و خوشمزه ترین غذاهای سرد است و به عنوان بهترین دسر و سالاد در مهمانی ها استفاده می شود.

اصل سالاد الویه روسی است و در روس این غذا کشف شده است.

سالاد الویه هم با مرغ و هم با کالباس تهیه می شود.

پیشنهاد انسان شاد به شما عزیزان این است که تا جای ممکن از کالباس در تهیه سالاد الویه استفاده نکنند چون از نظر بهداشتی تایید نشده است

در عوض از مرغ استفاده کنید تا غذای سالم تر و مقوی تری داشته باشید.

سالاد الویه ,طرز تهیه سالاد الویه ,نکات خوشمزه شدن سالاد الویه,olivier salad

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه

 سینه مرغ :♦: 1 عدد

تخم مرغ آب پز شده :♦: 3 عدد

سیب زمینی :♦: 1 کیلو گرم

خیارشور :♦: نیم کیلو

نخود فرنگی :♦: 200 گرم

سس مایونز :♦: 1 بسته

:♦:هرچی سس الویه بیشتر باشد خوشمزه تر میشود پس در اضافه کردن سس به سالاد الویه دست و دلباز باشید :♦:

آبلیمو :♦: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :♦: به مقدار دلخواه

سالاد الویه ,طرز تهیه سالاد الویه ,نکات خوشمزه شدن سالاد الویه,olivier salad

طرز تهیه سالاد الویه

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سالاد الویه به این صورت است که ابتدا باید

سینه مرغ را با نمک و فلفل و یک لیوان آب بگذارید تا خوب بپزد.

نخود فرنگی و سیب زمینی را هم جداگانه بپزید .

هنگامی که سیب زمینی ها پختند پوست آنها را بکنید و آن ها را رنده کنید.

تخم مرغ های آب پز شده را نیز در سیب زمینی ها رنده کنید .

مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید.

خیارشور ها را در مواد بالا رنده کنید سپس نخود فرنگی ها را اضافه کنید.

:♦: در صورت تمایل می توانید خیار شور ها را نگینی خورد کنید :♦:

حالا نوبت اضافه کردن سس مایونز است.

سس را در کاسه ای با مقداری نمک و فلفل هم بزنید سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید و به سالادتان بزنید و

خوب هم بزنید تا همه جای سالاد سس داشته باشد.

سالاد الویه را در ظرفی کشیده و آن را با خیارشور و گوجه تزئین کنید سپس آن را در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.

بعد از 1 ساعت سالاد الویه شما حاضر است.نوش جان

سالاد الویه ,طرز تهیه سالاد الویه ,نکات خوشمزه شدن سالاد الویه,olivier salad

نکاتی برای خوشمزه تر شدن سالاد الویه:

:♦: چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آبلیموی تازه است. آبلیمو را فقط باید به اندازه‌ای اضافه کرد که بوی تخم‌مرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود :♦:

:♦: بهتر است خیارشورها را قبل از رنده کردن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز خردشان کنید آنگاه آن‌ها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان گرفته شود.

  این کار هم باعث می‌شود سالاد آب نیندازد و هم بوی نامناسب و ترشیدگی از غذا به مشام نرسد :♦:

:♦: برای آنکه ماندگاری سالاد الویه افزایش پیدا کند، فقط به میزان مصرف هر وعده به محتویات سالاد سس مایونز اضافه کنید زیرا در غیر این صورت به سرعت الویه فاسد خواهد شد :♦:

سالاد الویه ,طرز تهیه سالاد الویه ,نکات خوشمزه شدن سالاد الویه,olivier salad 

طرز تهیه سالاد الویه خیلی خوشمزه با مرغ + نکات خوشمزه شدن الویه

امتیاز 4.44 ( 32 رای )