كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.

طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی با عطر وبوی متفاوت.مناسب برای شور

طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی با عطر وبوی متفاوت:

 

ادویه ترشی,طرز تهیه ادویه ترشی,ادویه ترشیجات

آموزش آشپزی

مواد اولیه ادویه ترشی :

پودر زیره سبز :◊: 2 قاشق چایخوری

پودر گلپر :◊: 10 قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز :◊: 5 قاشق چایخوری

پودر دارچین :◊: 1 قاشق چایخوری

جوز هندی :◊: 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 :◊: قاشق چایخوری

فلفل قرمز :◊: 1 قاشق چایخوری

پودر رازیانه :◊: 1 قاشق چایخوری

سبزی :◊: (به نسبت مساوی از مرزه ,ترخان ,گشنیز و نعناع خشک) 4 قاشق چایخوری

زردچوبه 1 :◊: قاشق چایخوری

سیاه دانه :◊: 1 قاشق چایخوری

بادیان :◊: 1 قاشق مربا خوری

میخک :◊: 1 قاشق مربا خوری

 طرز تهیه ادویه ترشی :

ابتدا تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیا بریزید تا کاملا به حالت پودر در بیایند.

 مواد پودر شده را باهم مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و تقریبا 2 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر انها کمی آزاد شود

ادویه آماده شده را داخل ظرف در داری داخل جای تاریک و خشک قرار دهید.

ادویه ترشی,طرز تهیه ادویه ترشی,ادویه ترشیجات

نکات مهم در تهیه ادویه ترشی:

:◊: در صورت تمایل مقداری نمک هم به ادویه اضافه کنید :◊:

:◊:می توانید مقداری ادویه گرام ماسالا هم به این ادویه اضافه کنید. :◊:

:◊:این ادویه را می توانید برای انواع ترشی و شور مورد استفاده دهید. :◊:

 

طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی با عطر وبوی متفاوت

امتیاز 4.10 ( 10 رای )