حوادث چون روزها سپری می شوند.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 7 تیر 1396

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه همراه با بادمجان مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه همراه با بادمجان ( برای 4 نفر)

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه تاس کباب را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

تاس کباب یکی از اصیل ترین و قدیمی ترین غذاهای ایرانی که در سراسر جهان به

اشکال مختلف و با مواد اولیه موجود در آن دیار پخته می شود.

طرز تهیه تاس کباب,روش پخت تاس کباب,تاس کباب

مواد لازم برای تهیه تاس کباب

گوشت گوسفندی بدون استخوان :♥: نیم کیلو گرم

پیاز :♥: 5 عدد

هویج  :♥: 5عدد

سیب زمینی  :♥: 2 عدد

به :♥: 2 عدد متوسط

بادمجان :♥: 2 عدد

آلو :♥: 300 گرم

رب گوجه فرنگی :♥: 3 قاشق سوپ خوری

زرد چوبه :♥: 1 قاشق مربا خوری

دارچین  :♥: 1قاشق مربا خوری

روغن :♥: مقداری

نمک و فلفل :♥: مقداری

گوشتی که برای تهیه تاس کباب استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد.

طرز تهیه تاس کباب,روش پخت تاس کباب,تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

به نقل از انسان شاد طرز تهیه تاس کباب به این صورت است که ابتدا باید

گوشت را پاک کرده و ورقه ورقه کنید .پیازها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید.

هویج ها را با برش های اریب خرد کنید.

بادمجانها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.

  آلو ها را بشورید و خیس کنید.

در قابلمه ای کمی روغن بریزید و حلقه های پیاز را در 2 ردیف در کف ظرف بچینید سپس ورقه های گوشت را قرار دهید بعد

مقداری آلوی خیس شده ,چند ورقه هویج , به و بادمجان را به ترتیب بچینید.

دوباره همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شد.یک تا 2 لیوان آب در قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید و با شعله ملایم روی حرارت قرار دهید تا مواد کم کم بپزد .

هنگام چیدن لایه های مختلف سبزیجات مقداری نمک و فلفل و دارچین و زرد چوبه روی مواد بپاشید.

سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای ببرید سپس حلقه ها را با چاقو نصف کنید .

هنگامی که پخت مواد به خصوص گوشت به مرحله پایانی نزدیک شد سیب زمینی ها و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.

 طرز تهیه تاس کباب,روش پخت تاس کباب,تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه همراه با بادمجان

امتیاز 4.53 ( 17 رای )