شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 8 خرداد 1396

آموزش پخت و طرز تهیه کیک نسکافه ای با گردو

آموزش پخت و طرز تهیه کیک نسکافه ای با گردو

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کیک نسکافه ای با گردو را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و پخت انواع کیک در سایت انسان شاد

کیک نسکافه ای,طرز تهیه کیک نسکافه ای,آموزش پخت کیک نسکافه ای

مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه ای

تخم مرغ :◊: سه عدد

شکر :◊: 1پیمانه

آرد :◊: 2 پیمانه

شیر :◊: یک پیمانه

روغن مایع :◊: یک سوم پیمانه

نسکافه :◊: دو قاشق غذا خوری

گردو خورد شده :◊: نصف لیوان

بیکینگ پودر :◊: سه قاشق چای خوری

وانیل :◊: یک قاشق چای خوری

کیک نسکافه ای,طرز تهیه کیک نسکافه ای,آموزش پخت کیک نسکافه ای

طرز تهیه کیک نسکافه ای

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم می زنیم.

سپس شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و حدود ده دقیقه خوب با همزن هم می زنیم تا سفید و کشدار بشه .

نسکافه را در شیر حل می کنیم و به همراه روغن به مواد قبلی اضافه می کنیم و با دور کم همزن حدود دو دقیقه دیگر می زنیم .

بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و سه بار الک می کنیم.

سپس هم زن را کنار می گذاریم و آرد را به تدریج  به مخلوط بالا اضافه می کنیم  و به صورت دورانی هم می زنیم تا کاملا آرد مخلوط بشه .

در آخر گردو را اضافه می کنیم .

فر را روی درجه 180 سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه .

قالب مناسبی را برای کیک اماده می کنیم با روغن کمی ته ان را چرب می کنیم مواد کیک را درون قالب می ریزیم.

کیک را در طبقه وسط فر قرار می دهیم .

مدت پخت این کیک نسکافه ای خوشمزه حدودا 50 دقیقه هست .

بعد از این که کیک نسکافه ای پف کرد و روی کیک طلایی شد کیک شما حاضر است.

نوش جان

آموزش پخت و طرز تهیه کیک نسکافه ای با گردو

امتیاز 4.45 ( 31 رای )