تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را. (حضرت علی علیه‌السلام)
خوش آمدید - امروز : شنبه 5 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی خانگی و خیلی خوشمزه به روشی ساده

آموزش و طرز پخت کیک یزدی یا فنجانی خانگی و خیلی خوشمزه به روشی ساده

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک یزدی را فراهم آورده ایم.

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

طرز تهیه کیک یزدی,آموزش پخت کیک یزدی,کیک یزدی,cake yazdi

کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد است که بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه این شیرینی، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست و یا شیر، هل و

در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است.

طرز تهیه کیک یزدی,آموزش پخت کیک یزدی,کیک یزدی,cake yazdi

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی

تخم مرغ :◊: 3 عدد

آرد سفید :◊: 2 پیمانه

شیر :◊: 1 پیمانه

شکر :◊: 1 پیمانه

روغن مایع :◊: نصف پیمانه

ماست :◊: نصف پیمانه

بکینگ پودر :◊: 1 قاشق مربا خوری

وانیل :◊: نصف قاشق مربا خوری

گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوری

پودر هل :◊: 2 قاشق مربا خوری

طرز تهیه کیک یزدی,آموزش پخت کیک یزدی,کیک یزدی,cake yazdi

طرز تهیه کیک یزدی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک یزدی به این صورت است که ابتدا باید

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و به مدت 5 دقیقه کاملا مخلوط کنیم تا تخم مرغ ها کرم رنگ شوند.

سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و ظرف را در تماس با آب گرم قرار می دهیم تا شکر در مایع حل شود.

وقتی کاملا با هم مخلوط شدن از ظرف آب گرم آن را خارج نموده.

ماست و روغن و گلاب را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

آرد را به همراه بکینگ پودر  3 بار الک میکنیم و کم کم به مایع اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم.

:◊: علت الک کردن آرد :◊:

فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم شود.

قالب های کوچک کیک یزدی را آماده می کنیم و آن ها را چرب کرده و مایع شیرینی را درون قالب میریزیم.

سپس آنها را به مدت 40 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کاملا پف کرده و طلایی شوند.

برای تزئین می توانید روی کیک ها کمی کنجد بریزید.

طرز تهیه کیک یزدی,آموزش پخت کیک یزدی,کیک یزدی,cake yazdi

آموزش و طرز پخت کیک یزدی یا فنجانی خانگی و خیلی خوشمزه به روشی ساده

امتیاز 3.88 ( 24 رای )