خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)

آموزش و طرز پخت کیک یزدی یا فنجانی خانگی و خیلی خوشمزه به روشی ساده

آموزش و طرز پخت کیک یزدی یا فنجانی خانگی و خیلی خوشمزه به روشی ساده

 

طرز تهیه کیک یزدی,آموزش پخت کیک یزدی,کیک یزدی

آموزش آشپزی

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی:

تخم مرغ :◊: 3عدد

آرد سفید :◊: 2 پیمانه

شیر :◊: 1 پیمانه

شکر :◊: 1 پیمانه

روغن مایع :◊: نصف پیمانه

ماست :◊: نصف پیمانه

بکینگ پودر :◊: 1 قاشق مربا خوری

وانیل :◊: نصف قاشق مربا خوری

گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوری

پودر هل :◊: 2 قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه کیک یزدی,آموزش پخت کیک یزدی,کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی:

برای تهیه کیک یزدی تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و مدت 5 دقیقه کاملا مخلوط میکنیم تا تخم مرغ ها کرم رنگ شوند.

سپس شکر را به آن اضافه میکنیم و ظرف را در تماس با آب گرم قرار میدهیم تا شکر در مایع حل شود.

وقتی کاملا با هم مخلوط شدن از ظرف آب گرم آن را خارج نموده.

ماست و روغن و گلاب را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم.

آرد را به همراه بکینگ پودر  3 بار الک میکنیم و کم کم به مایع اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود.

قالب های کوچک کیک یزدی را آماده میکنیم و آن ها را چرب کرده و مایع ها را درون قالب میریزیم.

سپس آنها را به مدت 40دقیقه  در فر قرار میدهیم تا کاملا پف کرده و طلایی شوند.

برای تزئین می توانید روی کیک ها کمی کنجد بریزید.

آموزش و طرز پخت کیک یزدی یا فنجانی خانگی

امتیاز 3.88 ( 24 رای )