اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 10 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه پای سیب بسیار خوشمزه و آسان

آموزش و طرز تهیه پای سیب بسیار خوشمزه و آسان 

طرز تهیه پای سیب,پای سیب,روش درست کردن پای سیب

در مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پای سیب را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه پای سیب:

آرد :◊: 500 گرم

کره :◊: 250 گرم

زرده تخم مرغ :◊: 1 عدد

وانیل :◊: نصف قاشق چایخوری

نمک :◊: به مقدارلازم

شکر :◊: 3 قاقش غذاخوری

شیر یا آب سرد :◊: 1 لیوان

سیب :◊: 5 عدد

دارچین :◊: 1 قاشق چایخوری

جوز هندی هندی :◊: 1.4  قاشق چایخوری

شکر :◊: نصف لیوان

کره :◊:1  قاشق غذاخوری

آبلیمو :◊: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پای سیب,پای سیب,روش درست کردن پای سیب

برای تهیه پای سیب ابتدا فر را روشن میکنیم و درجه حرارت آن را روی 180درجه سانتی گراد میگذاریم تا گرم شود.

قالب های مخصوص پای سیب را خوب با کره چرب میکنیم.

برای تهیه خمیر پای سیب در یک ظرف مناسب آرد،شکر،وانیل و نمک را مخلوط میکنیم.

بعد کره سفت را تکه تکه کوچک میکنیم و داخل ظرف میریزیم و آن را با بقیه مواد قاطی میکنیم.

حال زمان اضافه کردن شیر یا آب سرد می باشد.

آن را داخل طرف ریخته و خوب با بقیه مواد مخلوط میکنیم تا یک خمیر ترد به دست آید.

خمیر را در وسط ظرف برای ورز دادن جم میکنیم تا خمیر بهم نچسبد.

اگر خمیر را زیادی ور بدهید خمیر سفت میشود.

در حدی که مواد با هم قاطی شوند کافیست.

خمیرمان با به دو نیم تقسیم میکنیم.

روی سطی که میخواهید خمیر را پهن کنید ارد بپاشید تا نچسبد.

خمیر را پهن کنید تا به اندازه قالب مورد نظرتان شود.

برای این کار از وردنه استفاده کنید.

حال خمیر را طوری بردارید که پاره نشود و در قالب بگذارید.

طرز تهیه پای سیب,پای سیب,روش درست کردن پای سیب

امتیاز 3.50 ( 2 رای )