هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و خمیر پیراشکی

آموزش و طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و خمیر پیراشکی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه پیراشکی گوشت را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

طرز تهیه پیراشکی گوشت,پیراشکی گوشت,روش درست کردن پیراشکی گوشت,پیراشکی,طرز تهیه پیراشکی

مواد لازم برای تهیه 30 عدد پیراشکی گوشت می باشد.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت

گوشت چرخ کرده :♦: 250 گرم

قارچ  :♦: نیم کیلو گرم

زرشک :♦: دو قاشق غذاخوری

پیاز داغ :♦: سه قاشق غذاخوری

رب :♦: دو قاشق غذاخوری

خمیر آماده پیراشکی :♦: دو بسته (30 عدد)

نمک و فلفل و زردچوبه  :♦: به مقدار لازم

آویشن و جعفری خشک :♦:به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت,پیراشکی گوشت,روش درست کردن پیراشکی گوشت,پیراشکی,طرز تهیه پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی گوشت

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پیراشکی گوشت به این صورت است که ابتدا باید

پیاز رنده شده یا ریز خرد شده را در تابه می ریزیم و با مقداری روغن تفت می دهیم.

بعد از این که پیاز سرخ شد گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت سرخ شود.

در هنگام تفت دادن نمک،زردچوبه،فلفل و رب را به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

برای پخته شدن گوشتمان نصف استکان آب روی آن میریزیم و زیر اجاق را کم می کنیم تا پخته شود.

حالا قارچ هایمان را شسته و در ظرفی دیگر خرد میکنیم.

به قارچ ها نمک،روغن و مقداری آب لیمو اضافه می کنیم و با حرارت بالا سرخ شان می کنیم.

:♦:برای اینکه قارچها آب نندازند آنها را با حرارت بالا تفت می دهیم :♦:

حالا بقیه مواد که قارچ،زرشک،جعفری و آویشن می باشند را باهم مخلوط کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مایه را تا زمانی که آب آن کشیده شود روی حرارت میگذاریم.

بعد از اینکه آب گوشت کلا کشیده شد مایه داخل پیراشکی گوشت آماده است.

مانند همان مایه ای که در ماکارونی و لازانیا استفاده می شود.

حال خمیر پیراشکی را در آورده و در داخل هر کدام از آنها یک قاشق پر مواد گوشتی میریزیم.

طرز تهیه پیراشکی گوشت,پیراشکی گوشت,روش درست کردن پیراشکی گوشت,پیراشکی,طرز تهیه پیراشکی

بعد هر دو طرف خمیر پیراشکی را روی هم قرار می دهیم و با چنگال آن را چین میدهیم.

  :♦:البته خمیر را به هر صورتی که دوست دارید میتوانید در بیاورید :♦:

حال در یک تابه روغن ریخته تا داغ شود.

وقتی روغن داغ شد پیراشکی ها را داخل روغن ریخته و آنها را سرخ می کنیم.

پیراشکی گوشت خیلی راحت و زود آماده می شود.

طرز تهیه پیراشکی گوشت,پیراشکی گوشت,روش درست کردن پیراشکی گوشت,پیراشکی,طرز تهیه پیراشکی

حال اگر خمیر پیراشکی آماده ندارید به روش زیر آن را آماده کنید.

همراه انسان شاد باشید با ادامه مطلب.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

آرد :♦: دو لیوان

پودر خمیر مایه :♦:یک قاشق غذاخوری

روغن جامد :♦: دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ  :♦: 2 عدد

نمک :♦:یک قاشق چای‌ خوری

طرز تهیه پیراشکی گوشت,پیراشکی گوشت,روش درست کردن پیراشکی گوشت,پیراشکی,طرز تهیه پیراشکی

 طرز تهیه خمیر پیراشکی

پودر خمیر مایه را در یک ظرف ریخته و نصف استکان آب ولرم به آن اضافه میکنیم.

خوب بهم میزنیم تا پودر در آب حل شود و خمیر را به مدت 30 دقیقه کنار میگذاریم.

تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم بزنید.

آرد را در یک ظرف ریخته و تخم مرغ ها و خمیر مایع و نمک را به آن اضافه کنید و مخلوطشان کیند.

بعد از کمی مخلوط کردن روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم تا یک خمیر لطیف بدست آید و به دست نچسبد.

اگر خمیر کمی شل بود میتواننید برای سفت تر شرن آن مقداری آرد بهش اضافه کنید ولی توجه کنید که آرد بیشتر از حد نباشد چون خمیر خشک میشود.

حال برای اینکه خمیر کاملا آماده شود آن را به مدت 1 ساعت در یک مکان گرم مگذاریم تا ور بیاید.

خمیری که ور می آید پف کرده و پوک میشود.

حال خمیر پیراشکی شما آماده است.

طرز تهیه خمیر پیتزا

آموزش و طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و خمیر پیراشکی

امتیاز 4.52 ( 29 رای )