باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)
خوش آمدید - امروز : جمعه 6 مرداد 1396

تبلیغات

آموزش و طرز تهیه بادمجان ترشی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص روزهای زمستانی

آموزش و طرز تهیه بادمجان ترشی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص روزهای زمستانی

در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه بادمجان ترشی را برای شما آماده کرده ایم.

انواع ترشی و مربا در سایت انسان شاد.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

 

طرز تهیه ترشی بادمجان,ترشی بادمجان,روش تهیه ترشی بادمجان

 

ترشی بادمجان از پرطرفدارترین ترشی ها به حساب می آید.

تهیه این ترشی بسیار ساده بوده و چند روز بعد از درست کردن ترشی میتوانید از آن استفاده نمود.

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان :

بادمجان :◊: 2 کیلو

سیر :◊: 2 بوته متوسط

فلفل شیرین سبز :◊: 10 عدد متوسط

نعنا و گشنیز :◊: هر کدام 3 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز سائیده شده :◊: 1 قاشق غذا خوری

سیاهدانه  :◊: 1 قاشق غذا خوری

نمک :◊: 1 قاشق غذا خوری

برگ گلپر :◊: 1 قاشق غذا خوری

گلپر سائیده شده  :◊: 1 قاشق غذا خوری

سرکه انگور :◊: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان,ترشی بادمجان,روش تهیه ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجون :

برای تهیه ترشی بادمجان ابتدا بادمجان ها را شسته و با پوست به هر شکلی که تمایل دارید خرد کنید.

بادمجان های خرد شده را در قابلمه بریزید و روی آنها سرکه انگور بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط قرار دهید تا پخته شوند.

فلفل سبز را خرد کنید و زمانی که بادمجان ها پخته شدند به آن اضافه کنید تا نرم شوند.

بعد از نرم شدن فلفل سبزها اجاق را خاموش کنید تا مواد سرد شوند.

در زمان سرد شدن بادمجان ها سبزیجات معطر و سیر را خرد کنید.

بعد از اینکه بادمجان ها سرد شدن آن را با بقیه مواد مخلوط کرده و در ظرفی که میخواهید ترشی در آن بماند بریزید.

:◊: سرکه را در ظرف ترشی نریزید. :◊:

ترشی بادمجان شما آماده است.

طرز تهیه ترشی بادمجان,ترشی بادمجان,روش تهیه ترشی بادمجان

چند نکته مهم در تهیه ترشی بادمجان :

 

چون که تمام مواد این ترشی را میپزید نیازی به سرکه در ظرف ندارد.

میتوانید اگر فکر میکنید ترشی شما خشک است و سرکه آن کم است مقدار اندکی سرکه به آن اضافه کنید.

چند روز بعد از درست کردن ترشی بادمجان میتوانید از آن استفاده کنید.

اگر از فلفل سبز تند استفاده میکنید 4 یا 5 عدد فلفل کافی می باشد.

از نعناع خشک نیز میتوانید بجای سبزیجات معطر استفاده کنید.

اگر سبزی معطر چوقاق دارید میتوانید 3 قاشق از آن و یک قاشق نعناع و 1 قاشق گشیز را مخلوط کرده و از آن استفاده کنید.

ترشی بادمجان برای این خوشمزه میشود که بادمجان را با سرکه در کنار ادویه جات معطر میپزیم.

ظرف ترشی بهتر است شیشیه ای باشد با دربی محکم.

سعی کنید ظرف ترشی خشک و تمیز باشد تا عمر ترشی شما بیشتر شود.

ترشی بادمجان را در یخچال نگهداری کنید.

آموزش و طرز تهیه بادمجان ترشی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص روزهای زمستانی

امتیاز 5.00 ( 1 رای )