آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه 6 فروردین 1396

طرز تهیه کیک کشمشی بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک کشمشی بسیار خوشمزه

 

طرز تهیه کیک کشمشی,کیک کشمشی,روش تهیه کیک کشمشی

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

 

مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی

آرد :◊: 1 و نیم لیوان

تخم مرغ :◊: 3 عدد

شیر پر چرب :◊: نصف لیوان

کشمش :◊: نصف لیوان

شکر :◊: 1 لیوان

کره :◊: 100 گرم

وانیل :◊: نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر :◊: 1 قاشق چایخوری

پودر هل :◊: 1 قاشق چایخوری

:◊: اگر تمایل داشتید می توانید از مقداری مغز گردو در کنار کشمش استفاده کنید :◊:

طرز تهیه کیک کشمشی,کیک کشمشی,روش تهیه کیک کشمشی

طرزتهیه کیک کشمشی

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با هم زن خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شوند و کف کنند.

کره را در ظرف گودی می گذاریم تا به دمای محیط برسد.

بعد از این که کره نرم شد شکر را بر روی آن می ریزیم و با هم زن کمی می زنیم تا مخلوط شود

سپس آن را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

 بعد وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مجددا با همزن شروع به هم زدن کنید.

آرد و بکینگ پودر و پودر هل رو با هم مخلوط می کنیم و 3 بار الک می کنیم.

مخلوط آرد را کم کم و به صورت قاشق قاشق به تخم مرغ ها و شکر اضافه میکنیم.

چند قاشق که آرد اضافه کردیم کمی شیر روی مواد کیکمان میریزیم.

دوباره آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم و پشت سر آن شیر را می ریزیم.

این کار را تا جایی که مواد مان تمام شود ادامه می دهیم.

  خوب مواد کیک را به هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.

در انتها باید مایع نسبتا غلیظ خمیر مانندی به دست بیاد.

کشمش ها را رو نم دار کنید و به مقداری آرد آغشته کنید و داخل مایه کیک بریزید و کمی مخلوط کنید.

:◊: غلطاندن کشمش ها در آرد برای جلوگیری از ته نشین شدن و سوختن کشمش ها می باشد :◊:

قالب مورد نطر برای کیک را کمی چرب کنید.

سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید.

:◊: حجم کیک در انتهای پخت تقریبا دو برابر میشه، پس قالب رو پر نکنین :◊:

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

قالب حاوی کیک را در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود.

:◊: یک عدد خلال دندان رو داخل کیک فرو کنید اگر مواد کیک بهش نچسبید کیکتون آماده است :◊:

در انتها کیک پف داری به دست میاد که بسیار سبک و خوشمزه است.

کیک که کمی سرد شد از قالب جدا می‌شود. آن را در ظرف برمی‌گردانیم تا آماده پذیرایی شود.

طرز تهیه کیک کشمشی,کیک کشمشی,روش تهیه کیک کشمشی

طرزتهیه کیک کشمشی بسیار خوشمزه

امتیاز 4.47 ( 15 رای )