کیش خوب همانند فوتبال خوب است، حرف نمی زند ، عمل می کند.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه پاچینی خوشمزه مخصوص جشن و مهمانی

آموزش و طرز تهیه پاچینی خوشمزه مخصوص جشن و مهمانی

طرز تهیه پاچینی,روش پخت پاچینی,پاچینی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پاچینی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه پاچینی :

 

 بازوی مرغ :◊: ۶ عدد

 پیاز :◊: ۱ عدد

 آب لیمو ترش :◊: ۲ قاشق غذاخوری

 آرد ذرت :◊: ۱ قاشق غذاخوری

کنجد :◊: ۴ قاشق غذاخوری

 پودر سوخاری :◊:۱ پیمانه

 تخم مرغ :◊: ۱ عدد

 پنیر پارمزان :◊: ۲ قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل سیاه و آویشن :◊: به مقدار لازم

زعفران آب گرفته :◊: مقداری

 روغن :◊: جهت سرخ کردن

طرز تهیه مرغ پاچینی :

برای  تهیه پاچینی از بازوی مرغ استفاده میکنیم.

بازو مرغ را جدا کرده و همراه با یک پیاز خلال شده،زعفران،آب لیمو ترش،نمک و فلفل در یک ظرف بریزید.

مواد داخل ظرف را حسابی بهم میزنیم تا به خورد مرغ برود.

برای مزه دار شدن مرغ ها چند ساعت آنها را در پخچال بگذارید.

اگر برای تهیه پاچینی عجله دارید میتوانید از این مرحله صرف نظر کنید،

ولی فراموش نکنید که مزه دار کردن مرغ تاثیر بسیاری در طعم آخر آن دارد.

بعد از اینکه مرغ ها مزه دار شدن بازوی مرغ را در دست گرفته و با چاقو یک برش به بالای آن دهید که گوشت مرغ از استخوان جدا شود.

بعد از جدا شدن گوشت از استخوان مرغ آن را با دست به سمت پایین بکشید که به طور کامل از استخوان جدا شود.

 

طرز تهیه پاچینی,روش پخت پاچینی,پاچینی

نحوه آماده کردن پاچینی :

برا یاینکه مرغ حالت گرد و توپی پیدا کند گوشت بازو مرغ را به سمت انتهای بازو ببرید و برش گردونید.

اگر گوشت مرغ خیلی خوب فرم نگرفت آن را با دست فرم دهید.

وقتی که آن را در آرد و تخم مرغ بزنیم جمع میشه و خودش رو میگیره.

در یک ظرف پودر سوخاری،کنجد،نمک،فلفل،آویشن،پودر پنیر پامزان و آرد ذرت را باهم مخلوط میکنیم.

تخم مرغ ها رو در یک ظرف گود میشکنیم و خوب هم میزنیم.

طرز تهیه پاچینی,روش پخت پاچینی,پاچینی

آموزش تهیه پاچینی خوشمزه  :

بازوهای مرغ را که قبل آماده کردیم در مخلوط آردی که درست کرده بودیم مگذاریم و

بعد انها را در ظرف تخم مرغ گذاشته و مجددا در ظرف آرد میگذاریم تا خوب آغشته شود.

روغن را در شیر داغ کن یا یک قابلمه گود بریزید.

روغن نسبتا زیاد باشد،و زیر آن را روشن کنید که کم کم داغ شود.

وقتی روغن داغ شد پاچینی ها را در داخل آن بگذارید تا با حرارت ملایم در روغن داغ سرخ شوند.

 

طرز تهیه پاچینی,روش پخت پاچینی,پاچینی

نکاتی در مورد پخت پاچینی :

اگر حرارت خیلی زیاد باشد روی پاچینی ها میسوزه و داخل آن ها نپخته میمونه.

برای سرخ شدن پاچینی تقریبا 20 دقیقه زمان نیاز داریم.

بعد از سرخ شدن پاچینی ها آنها را در صافی گذاشته یا روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود.

پاچینی را میتوانید با انواع سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.

آموزش و طرز تهیه پاچینی خوشمزه مخصوص جشن و مهمانی

امتیاز 4.19 ( 16 رای )