هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 30 شهریور 1396

تبلیغات

طرز تهیه آش اسفناج و عدس بسیار خوشمزه و مقوی به روش سنتی

طرز تهیه آش اسفناج و عدس بسیار خوشمزه و مقوی به روش سنتی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه آش اسفناج و عدس را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع آش و سوپ در سایت انسان شاد

آش اسفناج و عدس , طرز تهیه آش اسفناج , طرز تهیه آش اسفناج و عدس

مواد لازم برای تهیه آش اسفناج

اسفناج :♥: 1 کیلو گرم

عدس :♥: 1 و نیم لیوان

کلم برگ سفید :♥: 2 لیوان

پیاز متوسط :♥: 1 عدد

رشته آش :♥: 1بسته

پیاز داغ :♥: 4 قاشق غذاخوری

روغن مایع :♥: 2 قاشق غذا خوری

کشک :♥: به میزان لازم

سیر داغ :♥: 2  قاشق غذا خوری

نعناع داغ :♥: 2  قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه :♥: مقداری

آموزش کامل و طرز تهیه آش اسفناج و عدس بسیار مقوی

این آش با کشک یا رب انار و رب گوجه‌ درختی سرو می‌شود.

آش اسفناج و عدس , طرز تهیه آش اسفناج , طرز تهیه آش اسفناج و عدس

طرز تهیه آش اسفناج

به نقل از انسان شاد طرز تهیه آش اسفناج و عدس به این صورت است که ابتدا باید

اسفناج ها را پاک کرده و تمیز بشوریم.آن ها را خرد می کنیم و به همراه عدس و پیاز بگذارید تا بپزد.

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن را هم بریزید.

کلم های خرد شده را هم جداگانه آب پز کنید .

پس از آن که کلم ها پخته شدند آن ها را به اسفناج ها اضافه کنید.

سپس پیاز و نعنا و سیر داغ را داخل آش اسفناج بریزید.

بعد از جا افتادن مواد آش اسفناج و عدس رشته ها را از وسط تکه کرد و داخل آش بریزید تا بپزد و لعاب دار شود.

بعد از آماده شدن آش را در ظرف مخصوص بریزید و با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ همانند آش رشته تزیین کنید.

آش اسفناج با کشک یا رب انار سرو می شود.

 

آموزش کامل و طرز تهیه آش اسفناج و عدس بسیار مقوی

زمان تقریبی آماده شدن آش اسفناج حدود 2 ساعت می باشد.

آش اسفناج و عدس , طرز تهیه آش اسفناج , طرز تهیه آش اسفناج و عدس

انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه آش اسفناج و عدس براش شما دوستان گرامی مفید بوده باشد و از تهیه آن نهایت لذت را در کنار خانواده و دوستان ببرید

خواص اسفناج :

 :♥: اسفناج به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین B3  داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر است  :♥:

 :♥: برگ اسفناج خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – غنی ویتامین A ، B3، C و آهن و پتاسیم می باشد :♥:

 :♥: خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از زمان های قدیم برای از بین بردن ورم و درد گلو توصیه شده است :♥:

 :♥:  برای رفع سرفه های خشک برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید :♥:

 :♥: بیماری پلاگر یک نوع بیماری است که بعلت کمبود ویتامین B3 در بدن تولید می شود و

نشانه های آن ضعف بدن ، تشنج ، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است  :♥:

آش اسفناج و عدس , طرز تهیه آش اسفناج , طرز تهیه آش اسفناج و عدس

طرز تهیه آش اسفناج و عدس بسیار خوشمزه و مقوی به روش سنتی

امتیاز 4.50 ( 10 رای )