اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 8 فروردین 1396

آموزش کامل و طرز پخت آش اسفناج و عدس بسیار مقوی

آموزش کامل و طرز پخت آش اسفناج و عدس بسیار مقوی:

 

آش اسفناج و عدس,طرز تهیه آش اسفناج ,آموزش پخت آش اسفناج

آموزش انواع آش در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه آش اسفناج:

اسفناج :◊: 1 کیلو گرم

عدس :◊: 1 و نیم لیوان

کلم برگ سفید :◊:2 لیوان

پیاز متوسط :◊:1 عدد

رشته آش :◊: 1بسته

پیاز داغ :◊: 4 قاشق غذاخوری

روغن مایع :◊: 2 قاشق غذا خوری

کشک :◊: به میزان لازم

سیر داغ :◊:2  قاشق غذا خوری

نعناع داغ :◊: 2  قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه :◊: مقداری

طرز تهیه آش اسفناج:

اسفناج ها را پاک کرده و میشوریم.آن ها را خرد میکنیم و به همراه عدس و پیاز می گذارید تا بپزد.

نمک و فلفل وزردچوبه و روغن را هم بریزید.

کلم های خرد شده را هم جداگانه آب پز کنید .

پس از آن که کلم ها پخته شدند آن ها را به اسفناج ها اضافه کنید.

سپس پیاز و نعنا و سیر داغ را داخل آش بریزید.بعد از جا افتادن مواد آش رشته ها را از وسط تکه کرد و داخل آش بریزید تا بپزد و لعاب دار شود.

آش اسفناج با کشک یا رب انار سرو می شود.

با توجه به فصل سرما بسیار مناسب و مطبوع است.

آش اسفناج و عدس,طرز تهیه آش اسفناج ,آموزش پخت آش اسفناج

آموزش کامل و طرز پخت آش اسفناج و عدس بسیار مقوی