عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)

آموزش و طرز تهیه سس سیر با طعمی بی نظیر و فوق العاده و خواص سیر

آموزش و طرز تهیه سس سیر با طعمی بی نظیر و فوق العاده و خواص سیر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سس سیر را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

طرز تهیه سس سیر,روش درست کردن سس سیر,سس سیر,سس

سس سیر مثل سس مایونز حالت خامه ای شکل دارد.

بخاطر استفاده از لیمو تازه در این سس مزه ای آن فوق العاده میشود.

سس سیر به علت وجود سیر در داخل آن خون را رقیق میکند و احتمال سکته را کم میکند.

مواد لازم برای تهیه سس سیر :

سیر :◊: 2 بوته

  روغن :◊: 5 قاشق غذاخوری

  آب  1:◊: لیوان

   فلفل :◊: 1 قاشق چایخوری

نمک :◊: 1 قاشق چایخوری

نشاسته :◊: 4 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه :◊: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سس سیر,روش درست کردن سس سیر,سس سیر,سس

طرز تهیه سس سیر :

برای تهیه سس سیر ابتدا باید نشاسته را در آب سرد حل کنیم.

وقتی نشاسته حل شد یک قابلمه روی اجاق میگذاریم و نشاسته حل شده را داخل آن میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم.

نشاسته را مدام در قابلمه بهم میزنیم که مقداری سفت شود و وقتی که خودش را گرفت از روی اجاق برمیداریم و کنار میذاریم.

سیر ها را پوست میکنیم و خوب له میکنیم و داخل میکسر یا مخلوط کن میریزیم.

نشاسته،آبلیمو تازه،روغن،نمک وفلفل را به سیر له شده در داخل میکسر اضافه میکنیم تا سس یکدست شود.

سس سیر را به مدت 1 ساعت در داخل یخچال میگذاریم و بعد بهمراه غذا استفاده میکنیم.

نکاتی در مورد سس سیر :

:◊: نشاسته را فقط در حدی حرارت میدهیم که به حالت کرم در بیاید و حالت آبکی نداشته باشد.:◊:

:◊: اگر نشاسته را زیاد حرارت بدهیم باعث خشک شدن و خراب شدن بافت سس سیر میشود.:◊:

:◊: اگر از فلفل سیاه و روغن زیتون در سس سیر استفاده کنیم بهتر است.:◊:

:◊: بسته به سلیقه خود اگر دوست داشته باشید میتوانید از مقدار بیشتری سیر در سس استفاده کنید.:◊:

:◊: این سس بیشتر با غذاهای گوشتی و پاستا استفاده میشود.:◊:

سس سیر شما آماده است.

طرز تهیه سس سیر,روش درست کردن سس سیر,سس سیر,سس

برخی از خواص سیر :

 

سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، مقدار کمی روی و ویتامین‌هایB1 ، B2 و B3 است.

سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.

خوردن سیر، مجاری تنفس و خون را پاک می‌کند و با این کار از شدت تنگی نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می‌شود.

سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده‌ها را از عفونت‌ها پاک می‌کند. به خصوص در اطفال،

با این خاصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه سرفه و خروسک است.

سیر عفونت‌های تنفسی را درمان می‌کند.

طرز تهیه سس سیر,روش درست کردن سس سیر,سس سیر,سس

آموزش و طرز تهیه سس سیر با طعمی بی نظیر و فوق العاده و خواص سیر

امتیاز 4.57 ( 7 رای )