پس به یاد من باشید تا به یاد شما باشم (خداوند)

طرز تهیه کیک کدو حلوایی برای شب یلدا

طرز تهیه کیک کدو حلوایی برای شب یلدا

 

 

کیک کدو حلوایی,طرز تهیه کیک کدو حلوایی,روش پخت کیک کدوحلوایی,خواص کدو حلوایی

در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه کیک کدو حلوایی را برای شما دوستان عزیز آورده ایم

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

خواص کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه کیک کدوحلوایی

پوره کدو حلوایی :◊: 1 لیوان

:◊: برای تهیه پوره، کدو را با 3 لیوان اب بپزید ، وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید :◊:

آرد :◊: 2 لیوان

تخم مرغ :◊: 3 عدد

شکر :◊: 1 و نیم لیوان

ماست :◊: 5 قاشق غذاخوری

روغن مایع :◊: نصف لیوان

بکینگ پودر :◊: 2 قاشق چایخوری

دارچین :◊: نصف قاشق چایخوری

وانیل و هل :◊: یک هشتم قاشق چای خوری

کیک کدو حلوایی,طرز تهیه کیک کدو حلوایی,روش پخت کیک کدوحلوایی,خواص کدو حلوایی

طرز تهیه کیک کدوحلوایی

داخل کاسه ای تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و خوب آن ها را هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شوند

سپس وانیل و شکر را به آن اضافه میکنیم و هم می‌زنیم.

روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود ، پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید

آرد ، دارچین و بکینگ پودر و هل را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

مخلوط آرد را کم کم به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.

قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی ارد کف قالب بپاشید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.

:◊: به دلیل این که کیک پف میکند همه ی قالب را پر نکنید :◊: 

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

قالب کیک را به مدت 30 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید.

:◊: تا 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد :◊: 

برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان در کیک فرو کنید اگر کیک به خلال نچسبیده بود کیک پخته است.

کیک کدو حلوایی,طرز تهیه کیک کدو حلوایی,روش پخت کیک کدوحلوایی,خواص کدو حلوایی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی برای شب یلدا

امتیاز 4.24 ( 33 رای )