آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه ته چین مرغ را آماده کرده ایم.

آموزش انواع مرغ و ماهی در سایت انسان شاد

طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ و قارچ , ته چین مرغ

 

موادلازم برای تهیه ته چین مرغ :

 

    برنج آبکش شده :◊: سه لیوان

    زرده تخم مرغ :◊: دو عدد

    ماست :◊: نصف لیوان

    زعفران دم کرده :◊: نصف لیوان

  سینه مرغ پخته و ریش شده :◊: 1 عدد

  قارچ خرد شده :◊: به مقدار دلخواه

    نمک و دارچین و فلفل :◊:  به مقدار لازم

     روغن مایع :◊: به مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ و قارچ , ته چین مرغ

     طرز تهیه ته چین مرغ:

به نقل از انسان شاد برای تهیه ته چین مرغ ابتدا باید

گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند, آب مرغ را جدا کنید .

  پس از درآوردن استخوانهای آن, مرغ را ریش ریش کنید.

برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید.

  :◊: برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد :◊:

زعفران رو در آب جوش میریزیم و میگذاریم تا حدود نیم ساعت دم بکشه.

قارچ ها را با آب لیمو و روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ و قارچ , ته چین مرغ

ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده رو با تقریبا نصف مقدار از برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم میریزیم.

بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده  و قارچ سرخ شده رو روی ته چین مرغ میچینیم.

 روی اون رو یک لایه از برنج و زعفران میریزیم و روی اون رو مرغ های ریش شده و قارچ میچینیم و اونقدر این کارو تکرار میکنیم تا مرغ و برنجمون تموم شه.

بعد روش رو کاملا با قاشق فشار میدیم تا مواد فشرده بشه . روی حرارت ملایم میگذاریم تا ته چین مرغ دم بکشه.

هنگامی  که دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شه پشت قابلمه رو کمی آب سر میزنیم و بعد در ظرفی قابلمه رو برمیگردونیم تا ته چین مرغ کامل و یکدست برگرده.

  :◊:میتونید روش رو با زرشک و خلال بادام و پسته خیس کرده و تفت داده تزیین کنید :◊:

اکنون ته چین مرغ شما آماده نوش جان کردن است

نکاتی در مورد تهیه ته چین مرغ :

یکی از مهمترین نکات در تهیه ته چین رعایت کردن نسبت ماست و تخم مرغ می باشد.

توجه داشته باشید اگر که میزان ماست بیش از حد باشد باعث شل شدن و وا رفتن ته چین می شود.

اگر تخم مرغ هم زیاد باشد باز ، باعث وا رفتن ته چین می شود

برای اینکه بوی تخم مرغ درون ته چین حس نشود و از بین برود از ترکیب زعفران و گلاب درون ته چین استفاده کنید.

می توانید مرغ را با کمی پیاز تفت داده و سپس بپزید.

انسان شاد امید وار است که طرز تهیه این ته چین خوشمزه برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن در کنار دوستان و خانواده خود ببرید

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ و قارچ , ته چین مرغ

آموزش و طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ مخصوص با طعمی لذیذ و دل چسب

امتیاز 4.28 ( 32 رای )