باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396

آموزش و طرز تهیه قهوه اسپرسو عالی و نکاتی در مورد اسپرسو

آموزش و طرز تهیه قهوه اسپرسو عالی و نکاتی در مورد اسپرسو

طرز تهیه قهوه اسپرسو,قهوه اسپرسو,اسپرسو,قهوه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه قهوه اسپرسو را آماده کرده ایم.

قهوه اسپرسو یک نوع قهوه غلیظ می باشد که در میلان ایتالیا در اوایل قرن 20 میلادی ابداع شده است.

قهوه اسپرسو به وسیله دستگاه قهوه ساز درست میشود.

به این صورت که با عبور جریان آب جوش با فشار از بین قهوه آسیاب شده تهیه میشود.

طرز تهیه قهوه اسپرسو,قهوه اسپرسو,اسپرسو,قهوه

برای تهیه قهوه اسپرسو :

ابتدا باید یک نوع قهوه مناسب داشته باشم.

طعم اسپرسو بستگی به نوع قهوه آن دارد.

در مورد تازه بودن قهوه دقت کنید.از تاریخ رست قهوه نباید بیشتر از 3 هفته گذشته باشد.

قهوه را بهتر است که خودتان آسیاب کنید

بد آسیاب کردن قهوه باعث خرابی آن میشود.

برای تهیه اسپرسو از آب معدنی استفاده کنید و آن را تا 90 درجه سانتی گراد گرم کنید.

اصلا از آب جوش استفاده نکنید چون جلوی روند تهیه قهوه خوب را میگیرید.

برای قهوه تک شات از 7 گرم و دبل شتا اسپرسو 14 گرم قهوه ستفاده کنید.

اجزای اسپرسو ساز نباید مرطوب باشد چون احتمال خروج زود هنگام اسپرسو را دارد.

جای قهوه را سر پر ،پر کنید و اندازه 3/4 آن را فشرده کنید.

باز هم پودر قهوه بریزید و فشرده کنید.

اندازه قهوه نهایی ما باید 4/5 سبد قهوه باشد.

اگر بیش از حد قهوه را فرده کنیم و زیاد بریزیم امکان دارد اسپرسو شما مزه گل آلود بدهد و به دستگاه اسپرسو ساز فشار بیاید.

اکنون زمان راه اندازه دستگاه اسپرسو ساز می باشد.

نشانه های یک اسپرسوی خوب :

اسپرسو بدست آمده باید کاملا یکدست باشد.

بدلیل وجود روغن در دانه قهوه ،قهوه تازه کمی چسبناک است.

روی شات قهوه شما باید کف خوبی تشکیل شده باشد.

اگر کف روی قهوه تشکیل نشد یکی از علت های آن تاریخ گذشته گی قهوه می باشد.

طرز تهیه قهوه اسپرسو,قهوه اسپرسو,اسپرسو,قهوه

طرز تهیه قهوه ترک

طرز تهیه کاپوچینو

آموزش و طرز تهیه قهوه اسپرسو عالی و نکاتی در مورد اسپرسو

امتیاز 4.18 ( 22 رای )