کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)

طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده و قارچ و طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده و قارچ:

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه لازانیا با گوشت را آماده کرده ایم.

لازانیا,طرز تهیه لازانیا,روش پخت لازانیا با گوشت و قارچ

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه لازانیا :

 

لازانیا :◊: 1 بسته

گوشت چرخ شده :◊: 500 گرم

پیاز :◊: یک عدد

رب گوجه ‌فرنگی :◊: یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای :◊: یک عدد

پنیر پیتزا :◊: 500 گرم

قارچ :◊: 500 گرم

سس کچاپ :◊: 1 عدد

جعفری خرد شده :◊: 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

لازانیا,طرز تهیه لازانیا,روش پخت لازانیا با گوشت و قارچ, لازانیا با گوشت

مواد لازم سس سفید مخصوص لازانیا:

 

آرد سفید :◊: 2 قاشق غذاخوری

  کره :◊: 50 گرم

شیر :◊: 2 لیوان

نمک :◊: مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا :

 

پیاز را خرد کنید ، درون ماهیتابه روغن بریزید سپس پیاز خرد شده را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

پس از نرم شدن پیاز باید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی بپزد.

پس از تغییر رنگ گوشت فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، در آخر نیز جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

درون قابلمه ای بزرگ آب ، کمی روغن و نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از جوش آمدن آب ورقه های لازانیا را تک تک درون آب در حال جوشیدن بیندازید .

پس از 5 تا 10 دقیقه ( طبق دستور روی بسته بندی ) لازانیاها را با آب سرد آبکشی کنید.

ته ظرف پیرکس را با کمی روغن یا کره چرب کنید ، مقداری سس سفید ته ظرف بریزید و پخش کنید و یک لایه ورقه لازانیا ته ظرف بچینید ، مقداری از مخلوط گوشت روی لایه لازانیا قرار دهید.

روی گوشت مقداری سس سفید مخصوص لازانیا که آماده کرده اید بریزید و مقداری پنیر پیتزا روی سس سفید بپاشید ، لایه بعدی لازانیا قرار دهید.

این کار را لایه لایه تا تمام شدن مواد انجام دهید

لایه آخر نیز باقی مانده سس سفید و پنیر پیتزا بپاشید.

ظرف را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید ،

پس از پخته شدن لازانیا و اب شدن لایه های پنیر میتوانید شعله بالایی فر را برای چند دقیقه روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود ، لازانیا را از فر خارج کنید و سرو کنید.

میتوانید بجای جعفری خرد شده از 1 قاشق چایخوری پودر آویشن استفاده کنید

لازانیا,طرز تهیه لازانیا,روش پخت لازانیا با گوشت و قارچ, لازانیا با گوشت

طرز تهیه سس سفید لازانیا:

 

در ماهیتابه ای کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید.

آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید ، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود

سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.

نکاتی برای خوش طعم تر شدن لازانیا :

یکی از نکاتی که باعث خوش طعم تر شدن لازانیا می شود این است که مایه میانی آن کم باشد.

همان مخلوط گوشت ، مرغ یا سبزی های بین ورقه های لازانیا

بهتر است که مایه میانی لازانیا کم چرب باشد.

سعی کنید در تهیه لازانیا از گوشت کم چربی استفاده کنید.

حتما پیازی را رنده کنید و بعد در مواد لازانیا به کار ببرید و یا خیلی ریز آن را خرد کنید.

اول از همه کف ظرف را سس بریزید و بعد لازانیا را بچینید.

در آخرین مرحله نیز پنیر پیتزای فراوانی روی سس بریزید.

 

طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده و قارچ

امتیاز 4.35 ( 65 رای )