دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه 5 اردیبهشت 1396

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی خوش طعم با رب انار و مغر گردو

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی با رب انار و مغر گردو :

 

طرز تهیه مرغ شکم پر,روش پخت مرغ شکم پر,مرغ شکم پر

آموزش انواع مرغ در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر:

مرغ تمیز شده و پوست کنده :◊:  1 عدد کامل

مغز گردو :◊:  نصف لیوان

پیاز :◊:  2 عدد

سیر :◊:  2 حبه

سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز ) :◊: 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی :◊:  1 قاشق چایخوری

رب انار :◊:  2 قاشق غذاخوری

زرشک :◊:  1 قاشق غذاخوری( در صورت تمایل)

کره :◊:  مقدار لازم

زعفران دم کرده :◊:  2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل :◊:  مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر,روش پخت مرغ شکم پر, مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر :

سبزی هارو بشورید و خشک شد اونا رو با هم مخلوط کنید و ساتوری کنید.

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود ،

در ادامه گردوهای خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید ،

کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

:◊:سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه:◊:

موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.

ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید.

سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید

:◊: در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود:◊:

نخ های اضافی را قیچی کنید ، کره را آب کنید سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید.

( میتوانید برای آبدار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید ).

پس از آماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید ، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و 1 لیوان آب داخل ظرف بریزید.

:◊: میتوانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر مرغ را پر کنید :◊:

مرغ داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود.

( ممکن است زمان بیشتری لازم باشد )

سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.

طرز تهیه مرغ شکم پر با رب انار و مغر گردو مجلسی 

امتیاز 3.89 ( 18 رای )