ارزش انسان به افکار و باورهای اوست

طرز تهیه سس قارچ مخصوص با خامه برای پاستا و ساندویچ

طرز تهیه سس قارچ مخصوص برای پاستا و ساندویچ

طرز تهیه سس قارچ,روش درست کردن سس قارچ,سس قارچ,قارچ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سس قارچ را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع سالاد و سس در سایت انسان شاد.

سس قارچ یکی از مطلوبترین سس‌ها برای سرو با انواع استیک مرغ ، استیک گوشت ، استیک ماهی و سیب زمینی پخته می‌باشد.

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ :

قارچ :◊: نیم کیلو گرم

پیاز :◊: 1 عدد

سیر :◊: 2 حبه

خامه :◊: 1 پیمانه

ماست :◊: 2 قاشق غذا خوری

روغن :◊: 2 قاشق غذا خوری

آویشن،نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه سس قارچ,روش درست کردن سس قارچ,سس قارچ,قارچ

طرز تهیه سس قارچ :

 

برای تهیه سس قارچ ابتدا پیاز را نگینی و خیلی ریزخرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود.

قارچ‌ها  را بشورید و ریز خرد کنید.

:◊: قارچ ها را ورقه ورقه هم میتوانید بکنید :◊:

قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند و آب انها کشیده شود.

:◊: برای تفت دادن قارچ حرارت باید زیاد باشد تا قارچ ها زیاد آب نندازند :◊:

سیر ها را هم ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید.

آویشن،نمک و فلفل را اضافه کنید و زیر تابه را خاموش کنید.

قارچ های سرخ شده ، ماست ، نمک و 2/3 خامه را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس قارچ را داخل آن بریزید.

پس از اینکه گرم شد 1/3 باقی مانده خامه را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود

سپس سس را از روی حرارت بردارید.

:◊: در زمان اضافه کردن خامه سس نجوشد و فقط باید داغ باشد ، جوشیدن سس موجب بریده شدن خامه خواهد شد :◊:

حالا سس شما آماده استفاده می باشد

طرز تهیه سس قارچ,روش درست کردن سس قارچ,سس قارچ,قارچ

طرز تهیه سس قارچ مخصوص برای پاستا و ساندویچ

امتیاز 4.50 ( 12 رای )