اتحادتان را در تمام زندگی حفظ کنید تا همیشه پایدار و سرافراز باشید.(کوروش کبیر)

طرز تهیه قورمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات روغن انداختن خورشت

 طرز تهیه خورشت قورمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات روغن انداختن خورشت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه قورمه سبزی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی,آموزش پخت قرمه سبزی,خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه قورمه سبزی

قورمه‌سبزی یا قُرمه‌سبزی از نامی‌ترین و مردم‌ پسندترین خورش‌های فارسی زبانان و یکی از خوراک‌های ملی ایران است و در افغانستان نیز این نوع غذا رایج و پرطرفدار می باشد.

این خورش از سبزی قرمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی آماده می‌شود. واژه قرمه با توجه به اندازه برش گوشت به این خورش اطلاق می گردد.

مزهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو٬ به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد.

برای جا افتادن قورمه سبزی زمان زیادی نیاز است.

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی,آموزش پخت قرمه سبزی,خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه قورمه سبزی

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی:

گوشت مغز ران گوسفند با قلم یا راسته  /گوساله :◊: نیم کیلو

سبزی قورمه :◊: 1 کیلو گرم

:◊: سبزی قرمه شامل تره، جعفری، کمی برگ چغندر یا اسفناج در صورت تمایل، گیشنیز، شنبلیله :◊: 

:◊: سبزی قورمه سبزی شامل تره 500 گرم ، جعفری 600 گرم ، گشنیز150 گرم ، اسفناج 150 گرم و شنبلیله 50 گرم است :◊:

:◊:شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود :◊:

:◊:اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود:◊:

لوبیا چیتی :◊: یک سوم لیوان

پیاز :◊: 2 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی :◊: 2 قاشق غذا خوری

لیمو عمانی :◊: 4 عدد

سیر :◊: به دلخواه

روغن :◊: به میزان لازم

نمک ، فلفل و زردچوبه :◊: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی,آموزش پخت قرمه سبزی,خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی:

برای پخت قورمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کرده در روغن زیاد سرخ کنید.

هنگامی که پیاز ها طلایی شدند گوشت های خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید.

لوبیا چیتی را از قبل در آب خیسانده و بگذارید تا کمی بجوشد،سپس آب آن را خالی کنید.تا نفخ آن گرفته شود.

 سبزی را پاک کرده ،ریز خرد کرده و هنگامی که گوشت ها سرخ شد به مواد اضافه کنید و سرخ کنید.

:◊: بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود:◊:

:◊:هر چه سبزی خورشت ریز تر باشد خورش بهتر جا میوفتد:◊:

در حدی  سرخ کنید که آبش کشیده شده و صدای سرخ شدن سبزی به گوش برسد ولی سیاه نشود.

سپس به آن رب گوجه , زرد چوبه و نمک و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

لوبیا ها را به گوشت و پیاز و سبزی اضافه کرده و مقداری آب اضافه میکنیم تا مواد بپزند.

:◊:آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید:◊:

لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم.

وقتی مواد نیم پز شدند لیمو های عمانی را اضافه میکنیم.

همراه با لیمو عمانی ها 2 حبه سیر پوست گرفته شده را داخل آب خورشت می اندازیم.

اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم کاملا پخته شود و جا بیفتد.

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی,آموزش پخت قرمه سبزی,خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی غذای خوشمزه ایرانی ها و نکات روغن انداختن خورشت

امتیاز 4.48 ( 23 رای )