امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.

روش تهیه میرزا قاسمی خوشمزه غذای اصیل گیلانی

روش تهیه میرزا قاسمی خوشمزه غذای اصیل گیلانی:

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است.

مواد موردنیاز برای تهیهٔ میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه.

میرزا قاسمی را با نان میل می نمایند.

 

طرز تهیه میرزا قاسمی,آموزش پخت میرزا قاسمی,روش تهیه میرزا قاسمی, میرزا قاسمی

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

مواد لازم برای طبخ میرزا قاسمی:

بادمجان کباب شده :◊: 5 عدد متوسط

تخم مرغ :◊: 3 عدد

گوجه فرنگی تازه :◊: 2 عدد

سیر :◊:4 حبه

روغن ، فلفل و نمک :◊: به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی :

در ابتدا بادمجان ها را  روی آتش کبابی میکنیم تا کاملا پخته شوند.

یک برش عمیق در بادمجان ایجاد کنید سپس در معرض حرارت قرار دهید و مدام پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان رسیده و مغز پخت شود.

سپس در آب سردقرار دهید تاپوست آن به راحتی کنده شود.

پوست آنها را بکنید و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ، پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .

حالا نوبت به گوجه فرنگی ها می رسد ، گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می گیریم و سپس خرد می کنیم.

سیر را در ظرف جدا به خوبی می کوبیم و داخل روغن داغ که از قبل در تابه روی اجاق آماده شده است می ریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.

سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.

نمک و فلفل را به مایه میزنیم و تخم مرغ ها را در تابه می شکنییم.

خوب بادمجانها را مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها کاملا سفت و سرخ شوند.

درب ماهیتابه را به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا با حرارت ملایم کاملا پخته شود

میرزا قاسمی آماده شده را در دیس می کشیم.

 میرزاقاسمی هم با نان و هم با برنج خورده می شود.

طرز تهیه میرزا قاسمی,آموزش پخت میرزا قاسمی,روش تهیه میرزا قاسمی, میرزا قاسمی

روش تهیه میرزا قاسمی خوشمزه غذای اصیل گیلانی

امتیاز 4.17 ( 12 رای )