شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه 7 تیر 1396

آموزش و طرز تهیه میرزا قاسمی خیلی خوشمزه غذای اصیل گیلانی

آموزش و طرز تهیه میرزا قاسمی خیلی خوشمزه غذای اصیل گیلانی

در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه میرزا قاسمی را برای شما عزیزان آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی در سایت انسان شاد

طرز تهیه میرزا قاسمی , آموزش پخت میرزا قاسمی , روش تهیه میرزا قاسمی , میرزا قاسمی, mirza ghassemi

میرزا قاسمی یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان گیلان است که در تهیه این غذا از بادمجان، سیر، روغن، تخم‌مرغ استفاده می کنند.

معمولا میرزا قاسمی با نان سرو می شود.

آموزش و طرز تهیه میرزا قاسمی خیلی خوشمزه غذای اصیل گیلانی

طرز تهیه میرزا قاسمی , آموزش پخت میرزا قاسمی , روش تهیه میرزا قاسمی , میرزا قاسمی, mirza ghassemi

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی

بادمجان کباب شده :♦: 5 عدد متوسط

تخم مرغ :♦: 3 عدد

گوجه فرنگی :♦: 2 عدد

پیاز :♦: 1 عدد

سیر :♦: 4 حبه

روغن ، نمک و فلفل سیاه :♦: به مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه میرزا قاسمی خیلی خوشمزه غذای اصیل گیلانی

طرز تهیه میرزا قاسمی , آموزش پخت میرزا قاسمی , روش تهیه میرزا قاسمی , میرزا قاسمی, mirza ghassemi

طرز تهیه میرزا قاسمی

 

به نقل از انسان شاد طرز تهیه میرزا قاسمی به این صورت است که ابتدا باید

بادمجان ها را با پوست روی آتش کبابی کنیم تا کاملا پخته شوند.

قبل از اینکه بادمجان ها را روی حرارت قرار دهید یک برش عمیق در بادمجان ایجاد کنید تا مغز بادمجان کاملا پخته شود. 

مدام بادمجان ها را پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان برسد و مغز پخت شود.

بعد از اینکه بادمجان ها کبابی شدند آن ها را درون آب سرد قرار دهید تا پوست آن به راحتی کنده شود.

پوست آن ها را بکنید و سرهای بادمجان ها را جدا کنید .

  بادمجان ها را به کمک چاقو ساطوری کنید و کنار بگذارید تا بقیه مواد را حاضر کنیم.

گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب جوش بندازید تا پوستشان سریع تر کنده شود.

 سپس آن ها را ریز خرد کنید.

پیاز و سیر را رنده کنید و داخل روغن داغ تفت دهید تا سرخ شود.

:♦:مواظب باشید زیاد روی حرارت نماند چون سیر سریع می سوزد:♦:

حالا بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به سیر و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب بادمجان ها کشیده شود.

نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید سپس تخم مرغ ها را در تابه بشکنید.

خوب بادمجانها را مخلوط کنید تا تخم مرغ ها کاملا سفت و سرخ شوند.

درب ماهیتابه را به مدت 10 دقیقه بگذارید تا با حرارت ملایم کاملا پخته شود.

میرزا قاسمی شما آماده است.

نوش جان.

 میرزاقاسمی هم با نان و هم با برنج خورده می شود.

در صورت تمایل مقداری گردو و جعفری خرد شده هم داخل غذا بریزید.

طرز تهیه میرزا قاسمی , آموزش پخت میرزا قاسمی , روش تهیه میرزا قاسمی , میرزا قاسمی, mirza ghassemi

انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه این غذای اصیل و خوشمز برای شما عزیزان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه و میل کردن آن در کنار دوستان و خانواده ببرید

نکاتی در مرود تهیه میرزا قاسمی :

برای خوش رنگ تر شدن این غذا می توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی به همراه کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

اگر می خواهید که غذای شما طعم بسیار دلپزیر تری داشته باشد بجای آب پز کردن گوجه ها آنها را نیز کبابی کنید.

می توانید میرزا قاسمی را در فر نیز تهیه کنید به صورتی که ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود و

سپس مواد را به مدت 25 الی 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته شود.

آموزش و طرز تهیه میرزا قاسمی خیلی خوشمزه غذای اصیل گیلانی

امتیاز 4.42 ( 24 رای )