باورها و ارزش‌ها، بهترين راهنما و مشاور زندگي شما هستند.(آنتوني رابينز)

آموزش و طرز تهیه فالوده شیرازی بسیار خوشمزه در منزل

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرزتهیه فالوده شیرازی را آماده کرده ایم.

انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد

طرز تهیه فالوده,فالوده شیرازی,فالوده

فالوده یا پالوده از خوردنی‌های ایرانی و از نوع دسر است.

فالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود.

فالوده شیراز، کرمان و یزد معروف است.

فالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو، عرقیاتی چون نسترن و یا شربت آلبالو و پالوده کرمانی را با گلاب و نعناع مخلوط کرده و مصرف می‌کنند.

فالوده از نوع شیرازیش در ایران و دیگر کشورها بیشتر از انواع دیگر مصرف دارد و

در بسیاری از بستنی فروشی‌های سنتی به فروش می‌رسد و

عبارت از رشته‌های نشاسته‌ای یخ زده و مخلفات که در قدیم‌الایام به شیوه سنتی تولید می‌شد،

اما امروز با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌هایی با سرعت بسیار زیادتر و راحت تر تهیه می‌شود.

فالوده یزدی نیز از طرفداران خاص خود برخوردار است.

 

طرز تهیه فالوده,فالوده شیرازی,فالوده

آب :◊: 2 لیوان

شکر :◊: 2 لیوان

گلاب :◊: 1/4 لیوان

نودل چینی :◊: 100 گرم

:◊: در روش سنتی تهیه فالوده  از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود

اما بدلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد :◊:

طرز تهیه فالوده,فالوده شیرازی,فالوده

آموزش و طرزتهیه فالوده شیرازی بسیار خوشمزه در منزل

امتیاز 4.14 ( 7 رای )