تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 10 فروردین 1396

آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی خیلی خوشمزه مخصوص جشن ها

آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی خیلی خوشمزه مخصوص جشن ها

پاناکوتا زعفرانی,طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی,دستور دسر پاناکوتا زعفرانی

در این مطلب از سات انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی را فراهم کرده ایم.

انواع دسر و ژله در سایت انسان شاد.

 

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای زعفرانی :

 

شیر :◊: یک و نیم پیمانه

خامه:◊: یک بسته

شکر:◊: نصف پیمانه

پودر ژلاتین:◊: دو قاشق سوپخوری

زعفران:◊: به میزان لازم

پاناکوتا زعفرانی,طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی,دستور دسر پاناکوتا زعفرانی

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی :

 

برای تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی ابتدا باید شیر را در یک ظرف مناسب بریزید.

بعد خامه را هم به شیر در داخل ظرف اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

بعد از اینکه خامه را به شیر اضافه کردیم شکر و ژلاتین را هم به آن بیفزایید و آن را روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید.

مواد پاناکوتای زعفرانی را خوب روی حرارت هم بزنید تا خامه به خوبی در آن بپزد.

توجته کنید خامه نباید جوش بیاید بلکه باید کاملا پخته شود.مواد را آنقدر هم بزنید تا خامه کاملا در شیر حل شود.

اکنون موقع دم کردن زعفران است.زعفران را غلیط دم کنید.

بعد از حاظر شدن زعفران آن را به بقیه مواد پاناکوتای زعفرانی اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا در کنار ظرف آن حباب جمع شود.

حباب نشان از پخته شدن خامه می باشد.

وقتی که مواد داخل ظرف کاملا غلیط شدند آن را از روی حرارت بردارید.

سپس مواد پاناکوتای زعفرانی را در هر ظرفی که مدنظرتان هست بریزید و ظرف را به مدت نصف روز یا همان 12 ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا

پاناکوتای زعفرانی شما آماده شود.

توجه کنید که هر چه ظرف حاوی پاناکوتای زعفرانی در یخچال بیشتر بماند زمان خارج کردن از ظرف راحت تر خارج میشود.

پاناکوتا زعفرانی,طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی,دستور دسر پاناکوتا زعفرانی

آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی خیلی خوشمزه مخصوص جشن ها

امتیاز 4.29 ( 17 رای )