خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 2 شهریور 1396

تبلیغات

تبلیغات

طرز تهیه شنیسل مرغ با مزه ای فوق العاده مخصوص برای مهمانی

طرز تهیه شنیسل مرغ با مزه ای فوق العاده

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شنیسل مرغ را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد

طرز تهیه شنیسل مرغ,روش پخت شنیسل مرغ,شنیسل مرغ,chicken schnitzel

شنیسل نام یکی از غذاهای سنتی شهر وین اتریش است.

این غذا معمولا از گوشت کوبیده شده، آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری تهیه و در روغن سرخ می‌شود.

در تهیه شنیسل در کشورهای مختلف از گوشت‌هایی همچون گوسفند، گوزن، مرغ، خوک، گوساله، گاو و بوقلمون استفاده می‌شود.

این غذا شباهت بسیار نزدیکی با غذای فرانسوی اسکالوب دارد.

نام شنسیل یک نام آلمانی میانه است و برای اولین بار در سال 1845 برای این نوع غذا استفاده شده است.

طرز تهیه شنیسل مرغ,روش پخت شنیسل مرغ,شنیسل مرغ,chicken schnitzel

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ:

سینه مرغ :◊: 2 عدد

پیاز :◊: ۱ عدد بزرگ

آبلیمو :◊: ۱ پیمانه

زعفران دم کرده :◊: به مقدار نیاز

تخم مرغ :◊: ۲ عدد

آرد سوخاری :◊: ۱ لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه :◊: به مقدار لازم

کنجد :◊: به دلخواه

طرز تهیه شنیسل مرغ,روش پخت شنیسل مرغ,شنیسل مرغ,chicken schnitzel

طرز تهیه شنیسل مرغ:

ابتدا سینه مرغ را به تکه های بلند تقسیم کنید و خوب بشویید.

 پیاز را رنده و با آبلیمو و زعفران مخلوط کنید.

مرغ های شسته شده را در این مخلوط قرار دهید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت بگذارید تا بماند و طعم و عطر آبلیمو و زعفران و پیاز را به خود بگیرد.

بعد از این که مرغ ها را مزه دار کردیم آن ها را بین دو پلاستیک قرار بدید و با بیفتک کوب بکوبید.

اگر هم بیفتک کوب ندارید میتوانید با ضربه زدن با پشت کارد سینه ها رو بکوبید.

در یک ظرف تخم مرغ ها را هم بزنید.

در ظرفی دیگر آرد سوخاری را  با کمی نمک و فلفل و کنجد مخلوط کنید.

طرز تهیه شنیسل مرغ,روش پخت شنیسل مرغ,شنیسل مرغ,chicken schnitzel

حال باید مرغ ها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و سپس در تخم مرغ قرار داده و بلافاصله خارج کنید.

طرز تهیه شنیسل مرغ,روش پخت شنیسل مرغ,شنیسل مرغ,chicken schnitzel

تمام سینه مرغ هایی که آماده کرده بودید را در آرد سوخاری و مایع تخم مرغ بغلتانید.

حالا سینه های مرغی که آماده کرده اید را باید در روغن سرخ کنید.

برای شنیسل باید روغن داغ داغ باشد. حرارت را ملایم کنید تا مرغ ها کاملا مغز پخت شوند.

وقتی یک طرف مرغ ها سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به همین صورت سرخ شود.

طرز تهیه شنیسل مرغ با مزه ای فوق العاده

امتیاز 4.29 ( 21 رای )