برخي برده به دنيا مي آيند، ديگران برده مي شوند و باز عده اي به سوي برده داري جذب مي شوند.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه 2 شهریور 1396

تبلیغات

تبلیغات

طرز تهیه شیرینی میکادو بسیار خوشمزه و آسان در منزل

طرز تهیه شیرینی میکادو بسیار خوشمزه و آسان در منزل

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان همراه طرز تهیه شیرینی میکادو را فراهم کرده ایم

آموزش انواع کیک و شیرینی در سایت انسان شاد

طرز تهیه شیرینی میکادو,شیرینی میکادو,نان میکادو,میکادو,روش تهیه شیرینی میکادو

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو

آرد سفید :◊: 1 پیمانه

پودر قند :◊: 1 پیمانه

کره یا روغن جامد :◊: نصف پیمانه

وانیل :◊: نصف قاشق چای خوری

پودر کاکائو :◊: نصف قاشق چای خوری

هل :◊: یک قاشق چای خوری

دارچین :◊: 1 قاشق چای خوری

پودر پسته :◊: مقداری برای تزیین

شکلات تخته ای :◊: به میزان لازم

نان میکادو (نان ویفر) :◊: به مقدارلازم

طرز تهیه شیرینی میکادو,شیرینی میکادو,نان میکادو,میکادو,روش تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو

برای تهیه شیرینی میکادو ابتدا آرد را در قابلمه ای مناسب می ریزیم و به مدت پنج دقیقه تفت می دهیم.

:◊: رنگ آرد نباید زیاد تغییر کند و آرد را فقط برای از بین بردن بوی خامی اش تفت می دهیم :◊:

سپس روغن مایع یا کره را اضافه می کنیم و آرد و روغن را کاملا با یکدیگر مخلوط می کنیم.

قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

پودر قند و وانیل را به همراه پودر کاکائو و دارچین به مخلوط آرد و روغن اضافه می کنیم و

به خوبی هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند

بر روی سطحی یک عدد نان میکادو را قرار می دهیم و

حدود یک سوم از مواد را روی نان میکادو قرار می دهیم و با کمک قاشق سطح مواد را به خوبی یکدست می کنیم.

سپس نان دوم میکادو را بر روی مواد نان اول قرار می دهیم و روی آن را وردنه می کشیم تا دو لایه به هم بچسبد.

:◊: دقت کنید وردنه را خیلی فشار ندهید زیرا نان میکادو ترک می خورد :◊: 

 مقدار یک سوم از مواد را روی نان دوم میکادو قرار می دهیم.

همین مراحل را ادامه می دهیم تا نان و مخلوط مواد به اتمام برسد.

شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب میکنیم.

:◊: روش بن ماری به ای صورت است که در ظرفی کمی آب میریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم

سپس در ظرف دیگری شکلات را میریزیم و آن را روی ظرفی که حاوی آب و بخار است قرار میدهیم

به این صورت شکلات با بخار آب ذوب می شود :◊:

روی لایه آخر را با شکلات آب شده می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا سرد و سفت شود .

بعد از خنک شدن آن را به شکل لوزی یا مستطیل برش دهید و روی آن پودر پسته بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه شیرینی میکادو,شیرینی میکادو,نان میکادو,میکادو,روش تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو,شیرینی میکادو,نان میکادو,میکادو,روش تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو بسیار خوشمزه

امتیاز 4.38 ( 21 رای )