مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه 29 آبان 1396

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه آبگوشت زیره را آماده کرده ایم

آموزش آشپزی و انواع آبگوشت در سایت انسان شاد

آبگوشت زیره,آبگوشت زیره کرمان,طرز تهیه آبگوشت زیره ,آبگوشت

زیره دانه‌ای معطر و ضدنفخ است که در آشپزی و پزشکی کاربرد دارد وپ

در دو نوع زیره سبز  و زیره سیاه وجود دارد که دومی به «زیره ایرانی» معروف است.

دانه‌های زیره با چوب، کوبیده می‌شود.

این دانه به صورت خودرو در افغانستان، ایران، ازبکستان، تاجیکستان، ترکیه، مراکش، مصر، هند، کوبا، سوریه، مکزیک و شیلی رشد می‌کند.

این دانه در فلسطین به صورت خودرو رشد نمی‌کند اما در زمان گذشته در آنجا کشت می‌گردید.

گیاه آن شبیه بوته هویج است برگ‌هایش ۲۰ الی ۳۰ سانتی‌متر و ارتفاع گیاه حدود ۵۰ سانتی‌متر است.

میوه آن (که به اشتباه دانه گفته می‌شود) به اندازه دو میلی‌متر و هلالی شکل و دارای ۵ خط برجسته‌است.

بیشترین زیره در ایران، در شهر کرمان رشد می‌کند. بهترین و مرغوبترین زیره مربوط به شهرستان بافت استان کرمان می‌باشد که به صورت خودرو رشد می‌کند.

جویدن مقداری زیره برای از بین بردن بوی بد دهان، بوی سیر و بوی پیاز بسیار مفید است.

زیره درمان بسیار مؤثری برای رفع سوءهاضمه است.

مصرف آن به کسانی که سوءهاضمه دارند، استفاده در بیشتر غذاها را تأکید می‌کنند.

آبگوشت زیره متفاوت تر از آبگوشت های دیگر است چون در آن نخود و لوبیا و سیب زمینی وجود ندارد.

::کرمانی‌های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی‌کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می‌دهند.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت زیره

گوشت آبگوشتی :◊: نیم کیلو گرم

پیاز :◊: 1 عدد

سیر :◊: 3 حبه

پودر زیره سیاه :◊: 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی :◊: 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه :◊: به مقدارلازم

:◊: می توانید برای خوش‌طعم کردن آب‌گوشت از سبزی های معطر مثل مرزه خشک یا ترخون خشک استفاده کنید :◊:

آبگوشت زیره,آبگوشت زیره کرمان,طرز تهیه آبگوشت زیره ,آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت زیره

برای تهیه آبگوشت زیره ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کنید.

در قابلمه مقدار خیلی کمی روغن بریزد.

:◊: حدود نصف قاشق غذاخوری :◊:

هنگامی که پیاز ها نرم شدند گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت کمی قهوه ای شود.

سیر ها را ریز خرد کنید یا رنده کنید و درون قابلمه بریزد.

پودر زیره ،زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

در آخر رب را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.

مقداری آب روی مواد بریزید و بگذارید با حرارت ملایم حدود 3 تا 4 ساعت بپزد.

هنگامی که گوشت پخت نمک و سبزی های معطر را اضافه کنید.

:◊: اگر سبزی های معطر را اوایل پخت آبگوشت اضافه کنید باعث تلخی غذا می شود :◊:

آبگوشت زیره شما آماده است.نوش جان.

 آبگوشت زیره,آبگوشت زیره کرمان,طرز تهیه آبگوشت زیره ,آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

 

 

 

 

 

امتیاز 4.28 ( 25 رای )