انواع آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه آبگوشت زیره را آماده کرده ایم آموزش آشپزی و انواع آبگوشت در سایت انسان شاد زیره دانه‌ای معطر و ضدنفخ است که در آشپزی و پزشکی کاربرد دارد وپ در دو نوع زیره سبز  و زیره سیاه وجود دارد که دومی به «زیره ایرانی» معروف است. دانه‌های زیره با چوب، کوبیده می‌شود. این دانه به صورت خودرو در افغانستان، ایران، ازبکستان، تاجیکستان، ترکیه، مراکش، مصر، هند، کوبا، سوریه، مکزیک و ...

ادامه مطلب

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی.غذای همدانی ها

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی.غذای همدانی ها

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی: آبگوشت بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی استان همدان به شمار می‌رود. ویژگی آبگوشت بزباش به سبزی های معطر در آن است. این آبگوشت یک غذای ایرانی بسیار مقوی است که برای تمامی سنین مناسب می باشد. می توان هنگام سرو این آبگوشت، گوشت و حبوبات و سبزیجاتِ آن را جدا کنیم و آنها را در یک ظرف جداگانه با گوشت کوب بکوبیم تا تبدیل به گوشت کوبیده شود. آموزش انواع آبگ...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه آبگوشت دو دار.آبگوشت دوگوله دار اراکی ها

آموزش و طرز تهیه  آبگوشت دو دار.آبگوشت دوگوله دار اراکی ها

 طرز تهیه آبگوشت دو دار.آبگوشت دوگوله دار اراکی ها آبگوشت دودار (دوغ دار) از غذاهای محلی استان لرستان و شهر اراک است. گوشت و بادمجان در کنار یکدیگر طعم خوبی به این غذا می دهند. این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود.   آموزش انواع آبگوشت در سایت انسان شاد مواد لازم برای آبگوشت دودار:     گوشت ماهیچه یا سردست :◊: 1 کیلوگرم     پیاز :◊: 2 عدد     نخود :◊: ۱ پیمانه     لوبیا سفید :◊: ۱پیمانه     بادمجان  :◊: ۳ عدد سیر...

ادامه مطلب

دستور پخت آبگوشت سنتی یا دیزی مخصوص مهمانی های صمیمی

دستور پخت آبگوشت سنتی یا دیزی مخصوص مهمانی های صمیمی

دستور پخت آبگوشت سنتی یا دیزی مخصوص مهمانی های صمیمی آبگوشت(شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی ایران است. در طبخ آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (و یا رب گوجه فرنگی) و برخی حبوبات از قبیل نخود و لوبیا استفاده می‌شود. خوراکی رقیق که از پختن گوشت و پیاز و سیب زمینی و حبوبات درست می‌شود که در دو مرحله می‌خورند اول آب آن را با تکه‌های نان مخلوط نموده، می‌خورند (ترید). بقیه مواد را می‌توان با گوشت‌کوب کاملاً کوبیده و یا ن...

ادامه مطلب