آموزش آشپزی

آموزش و طرز تهیه آش مصطفی غذای محلی اراک بسیار خوشمزه

آموزش و طرز تهیه آش مصطفی غذای محلی اراک بسیار خوشمزه

 طرز تهیه آش مصطفی غذای محلی اراک آش مصطفی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در استان مرکزی تهیه می‌شود.  و غذای سنتی و محلی اراکی‌هاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانی‏‌ها بوده است. در بعضی از شهرها به این آش ماصطفا ، ماسوبه و یا ماس اووه هم گفته می‌شود، ولی مواد اولیه این آش‌ها با یکدیگر فرق دارد. مواد اولیه تهیه این غذا شامل برنج، نخود، کشک، برگ چغندر، پیاز داغ، ادویه است. آموزش انواع آش در سایت انسان شاد مواد لازم برای تهیه آش...

ادامه مطلب

آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب قفقازی مخصوص و عالی

آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب قفقازی مخصوص و عالی

آموزش تخصصی و طرز تهیه کباب قفقازی مخصوص و عالی در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب قفقازی را آموزش می دهیم. آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد مواد لازم برای تهیه کباب  قفقازی راسته یا فیله گوساله :♦: نیم کیلو گرم سینه مرغ بدون استخوان :♦: نیم کیلو گرم فلفل دلمه ای :♦: 1 عدد پیاز  :♦: 2 عدد روغن زیتون  :♦: 2 قاشق غذا خوری ماست یا خامه :♦: نصف لیوان سبزیجات معطر :♦:  300 گرم کره :♦:  100 گرم نمک و فلفل سیاه  ...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی خوشمزه شهر شیراز

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی خوشمزه شهر شیراز

آموزش و طرز تهیه مسقطی گردویی خوشمزه شهر شیراز در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه مسقطی را آموزش خواهیم داد. آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.   مسقطی یک نوع شیرینی است که مواد اولیه آن نشاسته، روغن، شکر، زعفران، هل و گلاب است و از انواع مغز پسته و بادام برای تزئین آن استفاده می گردد. طرز تهیه آن شبیه به تهیه فرنی نشاسته‌ است اما مدت زمان تهیه آن طولانی تر و همراه با پرداخت بسیار است. بعد از آماده شدن آن...

ادامه مطلب

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و نکاتی برای خوشمزه شدن

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و نکاتی برای خوشمزه شدن

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و نکاتی برای خوشمزه شدن : شله زرد یک دسر سنتی ایرانی و بسیار خوشمزه است. شله‌زرد به خاطر وجود زعفران، زردرنگ و شیرین است و روی آن را دارچین و خلال بادام و خلال پسته می‌ریزند. شله‌زرد عموماً به یک طریق پخته می‌شود و به‌خصوص از آن در ماه رمضان برای صرف افطار استفاده می‌شود. از مواد تشکیل‌دهندهٔ این دسر می‌توان به برنج، شکر، زعفران، گلاب، هل، مغز پسته یا بادام، دارچین و روغن یا کره اشاره کرد. آموزش آشپزی در سایت انسان ش...

ادامه مطلب

طرز تهیه کوفته تبریزی و نکات مهم برای وا نرفتن کوفته

طرز تهیه کوفته تبریزی و نکات مهم برای وا نرفتن کوفته

طرز تهیه کوفته تبریزی و نکات مهم برای وا نرفتن کوفته در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کوفته تبریزی را آموزش می دهیم. آموزش آشپزی در سایت انسان شاد کوفته تبریزی یکی از غذاهای معروف، قدیمی و پرطرفدار ایرانی است، که در تهیهٔ گونه‌ های مختلف آن سبزی‌ های خوشبو و گوشت قرمز استفاده می‌شود. در تهیهٔ این خوراک باید دقت و ظرافت کافی نشان داد تا کوفته‌ ها مزه واقعی خود را نگه دارند و شکل گرد خود را از دست ندهند. کوفته تبر...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه ناگت مرغ بسیار خوشمزه همراه با پنیر پیترا و سیر

آموزش و طرز تهیه ناگت مرغ بسیار خوشمزه همراه با پنیر پیترا و سیر

طرز تهیه ناگت مرغ:   ناگت یکی از انواع غذاهای آمریکایی است که می توان آن را با هر نوع گوشتی تهیه کرد.  ناگت مرغ یک محصول فراوری شده از گوشت مرغ است که برای تهیه‌اش سینه مرغ را چرخ کرده، در آرد سوخاری می‌غلتانند و سپس در روغن سرخ کرده و یا تنوری می‌کنند. ناگت مرغ برای افرادی که فشار خون دارند بسیار مناسب است و برای طبخ این نوع غذا برای این دسته از افراد باید ناگت را کم نمک طبخ کنید. ««انسان شاد»» آموزش آشپزی و تغذیه مواد لازم برا...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه سیب زمینی شکم پر سوخاری خوشمزه

آموزش و طرز تهیه سیب زمینی شکم پر سوخاری خوشمزه

آموزش و طرز تهیه سیب زمینی شکم پر سوخاری خوشمزه در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سیب زمینی شکم پر را آماده کرده ایم. آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد آموزش و طرز تهیه سیب زمینی شکم پر در سایت انسان شاد سیب زمینی شکم پر باید به صورت داغ سرو شود این پیش غذا را می توانید به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید این پیش غذای عالی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه سیب زمینی ...

ادامه مطلب

طرز تهیه زیتون پروده اصل رودبار فوق العاده عالی

طرز تهیه زیتون پروده اصل رودبار فوق العاده عالی

طرز تهیه زیتون پروده اصل رودبار فوق العاده عالی: زیتون پَرورده، گونه‌ای خوراک تهیه‌شده از زیتون و مواد دیگر است. زیتون پرورده ویژه استان های گیلان و زنجان و علی الخصوص شهرستان های رودبار زیتون و طارم می باشد.در گیلان از زیتون پرورده بیشتر به عنوان چاشنی کنار غذای اصلی استفاده می‌کنند. در سایت انسان شاد می خواهیم طرز تهیه زیتون پرورده را آموزش دهیم: مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده: زیتون سبز بی هسته  :◊: نیم کیلو گرم   :◊: اگه زیتون...

ادامه مطلب

طرز تهیه کوکوی مرغ پخته شده مجلسی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه کوکوی مرغ پخته شده مجلسی و بسیار خوشمزه

طرزتهیه کوکوی مرغ پخته شده مجلسی و بسیار خوشمزه: کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به طور معمول استفاده می‌شود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست می‌شود. در سایت انسان شاد می خواهیم طرز تهیه کوکوی مرغ پخته شده را آموزش دهیم مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ: سینه مرغ  :◊: یک عدد تخم مرغ :◊: 3عدد پیاز :...

ادامه مطلب

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری و روش های طعم دار کردن ماهی

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری و روش های طعم دار کردن ماهی

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری و روش های طعم دار کردن ماهی در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری را آموزش می دهیم. آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ و ماهی در سایت انسان شاد مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سوخاری: فیله ماهی  :◊: 4 عدد   :◊: سطح بدن ماهی باید براق و درخشان باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری کنید  :◊:   :◊: آبشش‌های ...

ادامه مطلب