آموزش آشپزی

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص

طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه و آسان با سس مخصوص: در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه جوجه چینی را آماده کرده ایم آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای درست کردن جوجه چینی: سینه مرغ :◊:  2 عدد پیاز :◊: 1 عدد آبلیمو :◊: 2 قاشق غذاخوری سیر( یا پودر سیر) :◊: یک حبه نمک وفلفل و زعفران :◊: به مقدار لازم آرد :◊: یک لیوان بکینگ پودر :◊: یک قاشق مربا خوری دلستر لیمو :◊: یک لیوان طرز تهیه جوجه چینی: برای تهیه جوجه چینی ابتدا سینه های مرغ را...

ادامه مطلب

آموزش و طرز درست کردن بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری

آموزش و طرز درست کردن بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری

طرز تهیه کردن بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری   آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای بقچه بادمجان: بادمجان :◊: 5 عدد گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم پیاز :◊: 2 عدد روغن برای سرخ کردن :◊:   به میزان لازم گوجه فرنگی :◊: 3 عدد رب گوجه :◊: 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه :◊: به مقدار لازم خلال دندان طرز تهیه بقچه بادمجان: اول بادمجان ها رو پوست بگیرید و به صورت نازک برش دهید.  1 ساعت در نمک یا آب نمک بخوابونید تا تلخیش بره و ...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه عدس پلو خوشمزه با گوشت برای 4 نفر

آموزش و طرز تهیه عدس پلو خوشمزه با گوشت برای 4 نفر

طرز تهیه عدس پلو خوشمزه با گوشت برای 4 نفر   آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای عدس پلو: برنج :◊: 3 پیمانه عدس :◊: 1 پیمانه گوشت چرخ کرده :◊: 300 گرم پیاز 2 :◊: عدد کشمش :◊: 1 لیوان زعفران دم کرده :◊: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل :◊: به مقدار لازم روغن :◊: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی :◊: 1 قاشق غذاخوری دارچین :◊: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه عدس پلو: برنج را از قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید، سپس با چند لیوان آب و نمک داخل قابلمه بری...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه با کشک فراوان

آموزش و طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه با کشک فراوان

طرز تهیه آش جو خیلی خوشمزه با کشک فراوان:   آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای تهیه آش جو: جو :◊: یک پیمانه لوبیاچیتی:◊: یک چهارم پیمانه    نخود:◊: یک چهارم پیمانه عدس :◊: یک چهارم پیمانه پیاز :◊: دو عدد سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید):◊: نیم کیلو آرد برنج:◊: دو قاشق کشک:◊: یک لیوان نعناء خشک:◊: دو قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه:◊: به میزان دلخواه طرز تهیه آش جو: ابتدا همه ی حبوبات را خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.اگر زمان خیس ک...

ادامه مطلب

آموزش و آشنایی با روش درست کردن سالاد مکزیکی با کالباس

آموزش و آشنایی با روش درست کردن سالاد مکزیکی با کالباس

طرز تهیه سالاد مکزیکی:   آموزش انواع سالاد در سایت انسان شاد مواد لازم برای تهیه سالاد مکزیکی: کلم قرمز خرد شده :◊: 1 لیوان کلم برگ سفید :◊: 2 لیوان کالباس :◊: 200 گرم قارچ :◊: 5 عدد نخودفرنگی :◊: نصف لیوان ذرت :◊: نصف لیوان هویج رنده شده :◊: 2 عدد خیار شور :◊: 4 عدد سس مایونز :◊: یک لیوان ماست :◊: نصف لیوان آبلیمو :◊: 3 قاشق غذا خوری نمک و فلفل :◊: به میزان لازم طرز تهیه سالاد مکزیکی: کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید.آن ه...

ادامه مطلب

طرز تهیه و روش پخت آلبالو پلو با مرغ بسیار عالی و نکته هایی برای خوشمزه شدن

طرز تهیه و روش پخت آلبالو پلو با مرغ بسیار عالی و نکته هایی برای خوشمزه شدن

طرز تهیه و روش پخت آلبالو پلو با مرغ بسیار خوشمزه : آلبالو یکی از میوه‌های فصل تابستان است که هم تازه خورده می‌شود و هم از آن در تهیه انواع دسرها، شربت و شیرینی‌ها و غذاها استفاده می‌کنند . غنی از ویتامین‌ها به‌خصوص ویتامین C، انواع آنتی‌اکسیدان‌، منیزیم، پتاسیم و مس است. آموزش انواع غذا در سایت انسان شاد   مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو: برای 4 نفر برنج :◊: 4 پیمانه    آلبالو :◊: نیم کیلوگرم    شکر :◊: نیم  کیلوگرم    سینه مرغ :◊: یک عدد پیا...

ادامه مطلب

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی.غذای همدانی ها

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی.غذای همدانی ها

طرز تهیه آبگوشت سنتی بزباش فوق العاده عالی: آبگوشت بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی استان همدان به شمار می‌رود. ویژگی آبگوشت بزباش به سبزی های معطر در آن است. این آبگوشت یک غذای ایرانی بسیار مقوی است که برای تمامی سنین مناسب می باشد. می توان هنگام سرو این آبگوشت، گوشت و حبوبات و سبزیجاتِ آن را جدا کنیم و آنها را در یک ظرف جداگانه با گوشت کوب بکوبیم تا تبدیل به گوشت کوبیده شود. آموزش انواع آبگ...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر

آموزش و طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر

آموزش و طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر   آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم ماهی سوخاری انگشتی: برای 2 نفر فیله ماهی  :◊: 2 عدد تخم مرغ :◊: 1 عدد آرد سفید :◊: مقداری پودر سوخاری :◊: مقداری آبلیمو  :◊: 2 قاشق غذاخوری پیاز 1 :◊: عدد پودر سیر ,نمک و فلفل :◊: به مقدار لازم روغن :◊: مقداری برای سرخ کردن طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی: برای تهیه ماهی سوخاری انگشتی ابتدا فیله ماهی ها را باریک برش بزنید. پیاز رنده شده و نمک ...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه همبرگر مرغ بسیار خوشمزه همراه با سیر

آموزش و طرز تهیه همبرگر مرغ بسیار خوشمزه همراه با سیر

طرز تهیه همبرگر مرغ بسیار خوشمزه:   آموزش انواع ساندویچ در سایت انسان شاد مواد لازم برای همبرگر مرغ: سینه مرغ بدون چربی و پوست :◊: نیم کیلو پیاز متوسط :◊: 1 عدد  سیر :◊: 5 حبه جعفری ساطوری :◊: 1 قاشق غذا خوری تخم مرغ :◊: 1 عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زنجبیل :◊: مقداری طرز تهیه همبرگر مرغ: سینه مرغ را همرا با پیاز و سیر چرخ کنید.خوب با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ و جعفری و ادویه ها را اضافه کنید. خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا  کند ب...

ادامه مطلب

آموزش و طرز تهیه قلیه ماهی غذای محبوب و عالیه جنوب ایران

آموزش و طرز تهیه قلیه ماهی غذای محبوب و عالیه جنوب ایران

طرز تهیه قلیه ماهی غذای محبوب و عالیه جنوب ایران: ماهی سرد و تر است  گشنیز و رب انار نیز سرد و خشک است  و فقط  شنبلیله موجود در قلیه جزو مواد  گرم و خشک است . در دستور اصلی و جنوبی قلیه ماهی به جای رب انار از تمبر هندی استفاده میشود اما با رب انار مزه و طعم قوی تری خواهید داشت ، طعم این خورش باید ترش و تند باشد. آموزش آشپزی در سایت انسان شاد مواد لازم برای قلیه ماهی: ماهی بدون تیغ :◊: 1 عدد گشنیز :◊: 400 گرم  شنبلیله :◊: 100 گرم ...

ادامه مطلب